Mehiläinen Oy

Kokkeja/keittiötyöntekijöitä eri pituisiin sijaisuuksiin Turun alueella

  • Sijainti Raisio
  • Julkaistu 09.09.2024, 16:00
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59

Kokkeja/keittiötyöntekijöitä eri pituisiin sijaisuuksiin Turun alueella

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen! 

Haemme kokkeja ja keittiötyöntekijöitä eri pituisiin sijaisuuksiin Turun alueen hoivakoteihimme.
Olet koulutukseltasi keittiöalan ammattilainen tai alan opiskelija. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme, jotta pääset alkuun. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi ruuanlaittoon sekä asukkaiden hyvinvoinnin edistämiseen. Työ on päivätyötä arkisin ja viikonloppuisin. Edellytämme hygieniapassia.

Tehtävänäsi tarvittaessa töihin kutsuttavana sijaisena on hoitaa valmistus- tai lämmityskeittiöidemme päivittäisiä työtehtäviä, esimerkiksi aterioiden valmistamista tai lämmittämistä, tiskihuoltoa ja omavalvonnan seurantaa. Yksikkömme sijaitsevat Kaarinassa, Liedossa, Raisiossa ja Turussa. Voit tehdä keikkatöitä valitsemissasi yksiköissä. Työpaikkamme on savuton.  

Toivomme, että omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Sinulla on paineensietokykyä ja reipas ote työhön. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta. 

Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astuu voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 22.9.2024 mennessä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa: 
Yksikön johtaja Kristiina Juudin
040 6311 332
kristiina.juudin@mainiokodit.fi 

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: