Rekrymesta Henkilöstöpalvelut Oy

Ammattilainen betonimies/etuputsari

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 09.09.2024, 15:49
  • Haku päättyy 24.09.2024, 23:59
  • 24.09.2024, 23:59

Ammattilainen betonimies/etuputsari

Rekrymesta Henkilöstöpalvelut Oy on 2019 perustettu henkilöstöpalvelualan ammattilainen. Välitämme työntekijöitä läpi Suomen 25 vuoden vankalla kokemuksella. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia työmahdollisuuksia sekä mahtavia urapolkuja. Työnantajana olemme luotettava ja joustava, autamme ja olemme tukenasi kaikissa työelämän eri vaiheissa.

Haemme asiakasyrityksellemme AMMATTILAISTA BETONIMIESTÄ Seinäjoen ja Kurikan alueelle.

Hakijoilta odotamme aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä. Osaat toimia itsenäisesti putsauksen, rappauksen sekä seinien oikomisen kanssa. Lisäksi hakijalla on oltava käytössä oma auto, sillä se helpottaa työkohteeseen menoa.

Betonimiehenä pääset työskentelemään julkisivujen rappauksen ja seinien oikomisen kanssa. Työ kestää pari kuukautta ja jos työnjälki on hyvä, töitä on tarjolla jatkossa samassa asiakkuudessa. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet huolellinen, omaat hyvät käden taidot sekä sinulla on ongelmanratkaisukykyä. Omaat tekijän luonteen ja tulevat ongelmat eivät pysäytä työtä, vaan ne ratkaistaan. Työturvallisuuskortti on myös oltava voimassa.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, lähetä meille hakemus viipymättä, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko p. 045 144 8910

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus alla olevasta linkistä tai laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: info@rekrymesta.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: