StaffMill Oy

Kaivinkoneenkuljettaja, StaffMill Oy, Seinäjoki

  • Sijainti Etelä-Pohjanmaa
  • Julkaistu 09.09.2024, 15:30
  • Haku päättyy 23.09.2024, 23:59
  • 23.09.2024, 23:59

Kaivinkoneenkuljettaja, StaffMill Oy, Seinäjoki

StaffMill (https://www.staffmill.fi/henkilostovuokraus/) etsii kaivinkonekuljettajaa asiakasyrityksen palvelukseen Seinäjoelle. Työ on sopivalle osaajalle kokoaikainen ja vakituinen. Tule mukaan tärkeään ja monipuoliseen työhön työskentelemään niin kunnallistekniikan kuin sähköverkon ja kaapelien kunnossapitotehtävissä! Toivomme osaajalta kokemusta sekä pyörä- että tela-alustaisen kaivinkoneen käytöstä. Eduksi katsotaan kaikki aiempi kaivinkoneenkuljettajan kokemus kaivuu-, asennus- ja kunnossapitotehtävistä. Lisäksi eduksi katsotaan mahdollinen 3D-osaaminen. Työhön edellytyksenä B-ajokortti sekä alan tyypilliset lupakortit tieturva1- ja työturvallisuuskortti, mutta lupakorttien suorittamisessa tai päivittämisessä olemme tarvittaessa avuksi.

Paikka täytetään heti sopivan osaajan löytyessä – kerrothan siis itsestäsi meille hakemuksella pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Stäffärin toimisto numerosta 040 2157 061.

Tarjoamme sinulle

– luotettavan työnantajan sekä helposti tavoitettavan rekrytointikonsultin, joka vastaa toimeksiannostasi

– yhteydenpidon ja tuen – huolehdimme viihtyvyydestäsi

– nopean puhelinkonsultaation mm. terveystapauksissa ja työhön liittyvissä kysymyksissä

– eri toimeksiantajia asumis- tai muun tilanteesi vaihdellessa

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Jätä hakemuksesi tehtävään osoitteessa: https://staffmill-oy.breezy.hr/p/87ced79f5e50-kaivinkoneenkuljettaja-seinajoki/apply
Lähde: Työmarkkinatori

StaffMill Oy

Olemme henkilöstövuokrausyritys, jonka erityisosaamista ovat kohdennetut asiantuntijarekrytoinnit sekä joustavat henkilöstöpalvelut / henkilöstövuokraus. Toimimme valtakunnallisesti. Henkilöasiakkaillemme olemme luotettava työnantaja, joka hoitaa rekrytoinnit ja henkilöstövuokrauksen vastuullisesti. Olemme Henkilöstöala ry:n rekisteröity jäsenyritys ja työsuhteissamme noudatetaan aina vähintään alan työehtosopimusta ja alan tyypillisiä toimintatapoja.