Wulff Works Oy

Baaritarjoilija Piazzaan Tahkolle

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 09.09.2024, 14:37
  • Haku päättyy 23.09.2024, 0:00
  • 23.09.2024, 0:00

Baaritarjoilija Piazzaan Tahkolle

Tule Tahkon Piazzaan baaritarjoilijaksi – suoraan rinteestä bileiden keskiöön!

Tahkon Piazza on laskettelukeskuksen sykähdyttävä ydin, jossa iltaisin rinteiden lumipöly vaihtuu kuumimpiin bileisiin ja syksyisiin säihkyviin valoihin.

Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä mukaan porukkaamme, sillä haemme ammattitaitoista baaritarjoilijaa Piazzan hauskaan ja energiseen tiimiin alkavalle syys- ja talvikaudelle! Jos olet iloinen, nopea ja luotettava työntekijä, joka viihtyy vauhdikkaassa työympäristössä, saatat olla juuri etsimämme talentti!

Tarjoamme sinulle

Rentoa meininkiä ja yhteen hiileen puhaltavan tiimin. Tiimimme koostuu huikeista tyypeistä, joiden kanssa hommat hoituvat ilon kautta ja jokainen työvuoro on täynnä hyvää fiilistä.

Vauhdikkaat viikonlopun yöt. Piazza on täynnä elämää ja energiaa, ja työvuorot ovat täynnä sykettä. Työtä on tarjolla perjantaisin ja lauantaisin ilta- ja yöaikaan.

Erilaisia työviikonloppuja. Livemusiikin ja vaihtuvien esiintyjien siivittämänä yksikään työvuoro ei ole samanlainen.

Monipuoliset mahdollisuudet. Kiinnostuksesi mukaan mahdollisuus päästä työskentelemään Tahkolle myös muihin Pro Restaurantsin ravintolayksiköihin.

Odotamme sinulta

Vahvaa baarityöskentelyn osaamista. Hallitset drinkit, shotit ja cocktailit sujuvasti myös vilkkaassa ympäristössä. Osaat kohdata vaativatkin asiakkaat tyylillä ja tarjota heille unohtumattomia elämyksiä.

Positiivista asennetta, palveluhenkisyyttä ja pilkettä silmäkulmassa. Haluat tarjota asiakkaillemme unohtumattoman illan ja olet yhtä energinen kuin bileet, joissa työskentelet.

Mahdollisuutta työskennellä viikonloppuöinä. Työskentelet mielelläsi silloin, kun meno on kuumimmillaan ja silloin sinä loistat!

Vähintään 18 vuoden ikää

Arvostamme anniskelupassia sekä mahdollista aikaisempaa kokemusta VIP-tarjoilusta. Eduksi katsomme myös oman auton käyttömahdollisuuden, kimppakyydit järjestyvät mahdollisuuksien mukaan Kuopiosta.

Palkkaus

Neuvoteltavissa osaamisen ja kokemuksen mukaan: 13-16 € / tunti + matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalveluiden työehtosopimuksen mukaiset lisät.

Oletko valmis?

Hyppää suoraan rinteestä Tahkon kuumimpien bileiden ytimeen! Tule mukaan luomaan unohtumattomia iltoja – meillä Piazzalla sykkii sydän!

Pro Restaurants Oy ja Wulff Works Oy ovat perustaneet yhteisen henkilöstöyhtiön – Wulff Works Pro Oy:n, joka toteuttaa rekrytoinnin. Jos haluat olla osa energistä ja innovatiivista tiimiä Tahkon sydämessä, lähetä meille pian hakemuksesi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Ensimmäiset vuorot ovat tarjolla jo syyskuun lopussa!

Hakeahan kannattaa, koska tämä helmi täytetään heti, kun sopiva tyyppi meille tutkalle tulee! 😉

Annina Siven

041 732 5810

annina.siven@wulff.fi

Wulff Works Oy

Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kuudella paikkakunnalla Suomessa.

Tutustu: . Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: