Nordberg Henkilöstöpalvelut Oy | Go On Rovaniemi

Siivouksen palveluohjaaja, Coor, Kemi-Tornio

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 09.09.2024, 13:56
  • Haku päättyy 06.10.2024, 23:59
  • 06.10.2024, 23:59

Siivouksen palveluohjaaja, Coor, Kemi-Tornio

Oletko Sinä etsimämme palveluohjaaja?

Etsimme Coorin mukavaan ja avoimeen työporukkaan motivoitunutta siivouksen palveluohjaajaa Kemi-Tornion alueelle.

Coorilla pääset tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä; siivoustyön suunnittelua, työntekijöiden perehdytystä ja työnohjausta, laatukierroksia, tarviketilauksia, asiakasyhteistyötä ja tarvittaessa myös siivoukseen osallistuminen kuuluu työtehtäviisi. Coorin toimistot sijaitsevat sekä Kemissä että Torniossa, voit valita oman työpisteesi tilanteesi mukaan. Asiakaskohteita löytyy useita, mm. kauppoja, toimistotiloja ja päiväkoteja Kemi-Tornion alueella ja tarvittaessa ajelet sinne, missä juuri sinua tarvitaan. Työssäsi tukena on kannustava palvelupäällikkö sekä tietenkin mukava joukko siivoojia Kemi-Tornion alueella. Työpäivät ovat siis vaihtelevia eivätkä taatusti samanlaisia, teet merkityksellistä työtä yhdessä työkavereiden kanssa huolehdit arjen rullaamisesta työpaikalla ja asiakkaiden tiloissa.

Odotamme sinulta vahvaa aiempaa kokemusta ja mielellään koulutusta puhtaanapitoalalta (toimitilahuoltaja tai laitoshuoltaja), siivousprosessit sekä erilaiset työvälineet ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja. Ymmärrät palvelukuvausten seuraamisen merkityksen, sekä omalla esimerkilläsi ohjaat toimintaa välillä nopeitakin päätöksiä tehden. Arvostamme ideoitasi sekä positiivista työotetta palveluohjaajan roolissasi. Mikäli sinulla ei ole vielä palveluohjaajakokemusta, voit oikealla asenteella ja kokemuksella olla etsimämme henkilö, joten laita hakemus ja keskustellaan lisää, Coorilla on mahdollista suorittaa lähiesihenkilötutkinto työn ohessa. Coorille on kunnia-asia, että työntekijät pääsevät loistamaan ja kehittymään urallaan, myös sinulla on mahdollisuus edetä urallasi! Toivomme sinulta hyvää suullista ja kirjallista suomen kielentaitoa, englannin kielitaito luetaan eduksesi. Perehdytämme sinut työhön kattavasti, eikä ketään jätetä ikinä yksin, vaan tuemme toinen toisiamme.

Työ on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva. Työtunnit 37,5 tuntia viikossa, painottuen maanantaista perjantaihin klo 06–14 välille. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Työssä menestyäksesi toivomme sinulta:

* Aikaisempaa kokemusta puhtaanapidosta, mielellään myös koulutusta
* B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
* Sujuvaa suomen kielentaitoa kirjallisesti ja suullisesti
* Erinomaisia yhteistyötaitoja, proaktiivista otetta työhön
* Hyvää tietoteknistä osaamista
* Työturvakorttia, mutta koulutamme sinut tarpeen mukaan

Tarjoamme sinulle:

* Lounas- ja virike-edut
* Hyvinvointiedun
* Laajat työterveyspalvelut digitaalisesti ja paikan päällä
* Sairauskassan
* Mielen hyvinvointipalvelut digitaalisesti
* Tiimin tuen työllesi
* Mahdollisuuden kasvaa, kehittyä ja kehittää ammatillista osaamistasi

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Saara Nordberg, 040 6562 993 / saara.nordberg@go-on.fi

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työsopimus luodaan Coorin ja valitun työntekijän välille. Palkkauksessa noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta, koulutuslisän ja kokemuksen huomioiden. Oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvaukset toteutuneen mukaan.

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään henkilöluottotietojen tarkastus, turvaselvitys sekä ennen valintaa tehdään motivaatiotestaus. Valitun henkilön on esitettävä laki lasten kanssa työskentelystä mukainen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkua.

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista.

Coor – Tervetuloa yritykseen, jossa Sinua ja ideoitasi arvostetaan

Coorilaisia yhdistää työtehtävästä riippumatta halu tarjota asiakkailleen hyvää palvelua. Ongelmien ratkaisukyky, aktiivisuus, kuuntelu ja avoin keskustelukulttuuri on kaiken tekemisen pohja. Coorilla arvostetaan Sinua juuri sellaisena kuin olet, Coorilla Sinulla on merkitys.

Lue lisää ja tutustu uratarinoihin:

&

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: