Arsenaali Oy

Tilaustarjoilija Helsinkiin

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 09.09.2024, 11:27
  • Suljettu 20.09.2024, 0:00

Tilaustarjoilija Helsinkiin

Haemme tunnetulle asiakkaallemme

TILAUSTARJOILIJAA

Olisi tarjolla hienoissa ja kuuluisissa puitteissa erilaisia catering tilaisuuksia. Olit sitten työuraasi aloitteleva tekijä vai kenties jo kokeneempi ravintola-alan ammattilainen, niin asiakkaaltamme löytyy juuri sinulle sopivaa työtä.

Tarjolla on monipuolisia työtehtäviä vaihtelevissa tapahtumissa ja Sinulla on mahdollisuus täyttää kalenterisi oman käytettävyytesi mukaisesti. Työt sijoittuvat useasti iltoihin ja viikonloppuihin, joten työ sopii hyvin myös opiskelijalle tai vaikka toisen työn rinnalle.

Odotamme Sinulta aktiivista otetta työntekoon, halua työskennellä tapahtumissa ja ihmisjoukoissa, sekä jonkunasteista kokemusta tarjoilijan tehtävistä. Hygienia- ja anniskelupassit katsotaan eduksi, autamme myös niiden hankkimisessa tarvittaessa.

Työvuorot ovat siis sovittavissa Sinulle sopiviin ajankohtiin. Palkkaus vähintään Matkailu- ja ravintola-alan tes mukainen ja osaamisen mukaan löytyy myös neuvotteluvaraa.

Mikäli olet valmis tarttumaan haasteeseen, hae paikkaa oheisen linkin kautta:

tai sähköpostilla osoitteessa hr@arsenaali.fi

tai lisätietoja saat soittamalla Jokke 050 356 3448, Roope 050 304 0498.

Arsenaali on luotettava, vakavarainen ja moderni työnvälittäjä, joka työllistää päivittäin lähes 300 ammattilaista Uudenmaan alueella. Tarjoamme työntekijöillemme avoimen ja miellyttävän työilmapiirin, jossa työn tekeminen on keskiössä.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: