Mäntsälän kunta

Koulumentori

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 09.09.2024, 13:00
  • Haku päättyy 23.09.2024, 12:00
  • 23.09.2024, 12:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Koulumentori

Mäntsälä – Suuntana paras arki!

Mäntsälän opetuspalveluissa toimintaamme ohjaa asiakaspalvelun näkökulma. Palveluiden keskiössä ovat lapset ja nuoret. Meitä yhdistää yhteinen tavoite oppilaiden ja henkilöstön hyvinvoinnin, pedagogiikan ja turvallisen oppimisympäristön kehittämiselle. Uskomme vastuulliseen työotteeseen ja tiimimäiseen työskentelytapaan. Tule mukaan rakentamaan yhdessä parhaan arjen paikkakuntaa. Toimimme tänään – katsomme tulevaan.

Haemme opetuspalveluihin koulumentoria vakinaiseen tehtävään 1.10.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Koulumentori työskentelee tiiviissä yhteistyössä kotien ja koulujen kanssa vahvistaen tukiverkostoja lapsen ympärille kasvun, hyvinvoinnin ja oppimisen tueksi. Ratkaisukeskeinen työote koulupäivän aikana sekä yksilö- ja ryhmätyöskentelyssä on lähtökohta työskentelylle.

Koulumentorilta toivotaan yhteisöpedagogin, sosionomin, toimintaterapeutin, terveydenhuoltoalan tai muun vastaavan moniammatillisen työn tutkintoa. Muu koulutus tai työkokemus täydentää psykiatrisen hoitotyön, päihdehoidon tai nepsy-valmennuksen osaamista. Hakijalta toivotaan monipuolista työkokemusta sekä kokemusta koulumaailmasta ja verkostotyöskentelystä. Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä toiminnallista työotetta. Mäntsälän koulujen tuntemus katsotaan eduksi.

Koulumentorilla on säännöllinen päivätyö. Koulusiirtymät edellyttävät oman auton käyttömahdollisuutta. 

Valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä pyydettäessä todistus terveydentilastaan.

Hepolan koulu sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Mäntsälässä, alle 10 min. kävelymatkan päässä juna-asemalta. Hepolan koulussa opiskelee noin 170 oppilasta tuen eri asteilla.  Aikuisia Hepolassa on eri työtehtävissä yli 50. 

Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Palkkaus: KVTES:in mukaan 2829, 96 € / kk.

Työaika 38,25h /vko.

Tutustu ihmeessä Mäntsälän kouluihin kouluihin

Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. / määräaikaisessa tehtävässä enintään puolet määräaikaisuuden kestosta. 

Mäntsälä on koulutus- ja kehitysmyönteinen kunta. Tuemme työssä jaksamista ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun avulla. Meillä on käytössä myös Hyvä teko – hyvä työ -palkkio, jota työkaverit, työyhteisö tai esihenkilö voivat ehdottaa työyhteisön timanteille.  

Jätä hakemus hakemuksesi sähköisesti 23.9.2024 klo 12.00 mennessä osoitteessa: Avoimet työpaikat – Mäntsälän kunta (mantsala.fi) Liitä hakemukseen hakukirje ja ansioluettelosi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Hepolan koulun rehtori Taina Ahonen puh. 040-3145320 tai etunimi.sukunimi@mantsala.fi

Mäntsälä on vireä ja vehmas kunta, jossa eletään turvallista, ihmisenkokoista arkea sujuvien palveluiden, monipuolisten vapaa-ajan mahdollisuuksien ja kätevien liikenneyhteyksien äärellä. Kunnan keskeiset arvot, turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire ohjaavat toimintaamme. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää, työskennellä ja yrittää.

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi