Artekno-Saarioinen Oy

Henkilöstöpäällikkö

  • Sijainti Valkeakoski
  • Julkaistu 09.09.2024, 11:00
  • Haku päättyy 29.09.2024, 23:59
  • 29.09.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Henkilöstöpäällikkö

Saarioinen on tehnyt suomalaisten lempiruoat jo vuodesta 1957. Saarioinen on suomalainen perheyritys ja johtava valmisruokatalo n. 270 miljoonan euron liikevaihdolla. Olemme kotoisin Kangasalan Sahalahdelta, Saarioisten Kartanosta. Tämän lisäksi Saarioisten herkullista ruokaa tehdään Valkeakoskella ja Huittisissa sekä Viron Raplassa yhteensä noin 1 200 saarioislaisen voimin. Saarioinen vaalii perinteitä ja kehittää samalla jatkuvasti uutta yhdessä suomalaisten kanssa. Äitien tekemää ruokaa vuodesta 1957.

Oletko Sinä Saarioisten Valkeakosken toimipisteen tuleva

Henkilöstöpäällikkö

Työsi keskiössä on hyvän henkilöstöjohtamisen ja työsuhdekäytäntöjen erinomainen toteutuminen ja niiden kehittäminen Valkeakosken toimipisteessämme, joka käsittää tehtaan lisäksi keskuslähettämön – yhteensä noin 300 saarioislaista. Työpöydälläsi on laaja kattaus asioita aina työntekijöiden rekrytoinneista ja TES-tulkinnoista työkyvyn hallintaan ja esihenkilöiden tukemiseen sekä sparraamiseen. Vastaat Valkeakosken osalta työterveyshuoltoyhteistyöstä ja toimit tehtaan työsuojelupäällikkönä. 

Toimit esihenkilöroolissa. Oma esihenkilösi, tehtaanjohtaja, sekä keskuslähettämön toiminnasta vastaava logistiikkajohtaja ovat tärkeimmät aisaparisi. Kollegoina Sinua tukevat tehtaan tuotantopäällikkö ja laatupäällikkö sekä konsernin hr-tiimi. 

Mitä Sinulta odotamme?

Haemme työsuhde- ja työkykyasioiden huippuammattilaista, joka oman asiantuntijuutensa kautta auttaa ja tukee esihenkilöitä. Sinulla on useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä vankka osaaminen työsuhdeasioiden, työlainsäädännön, työehtosopimusten soveltamisen ja työturvallisuuden alueilta.  Olet toiminut myös esihenkilövastuissa. Kokemus elintarvikealalta katsotaan eduksi, mutta riittää, että olet työskennellyt tuotannollisessa ympäristössä jollakin teollisuuden alalla. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (yliopisto tai amk). Kaikkein oleellisinta on kuitenkin se mitä osaat ja millä asenteella työtäsi teet.  

Työotteesi on ennakoiva, ratkaisukeskeinen ja yhteistyötä rakentava. Et pelkää tuoda esiin omia näkemyksiäsi etkä haastaa muita. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin esihenkilöiden, luottamus- ja työsuojeluhenkilöiden, tehtaan ja keskuslähettämön henkilöstön, konsernin henkilöstötoiminnon ammattilaisten kuin ulkoistenkin toimijoiden kanssa. Niinpä vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot ovat yksi supervoimistasi. 

Mitä tarjoamme?

Mielenkiintoisen ja vaativan tehtäväkentän sekä mukavien työkaverien lisäksi saat hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen. Työpisteesi on Valkeakoskella. Henkilöstöetuina käytössäsi on mm. liikunta- ja  kulttuurietu, työsuhdepolkupyörä, tuettu työpaikkaruokailu sekä työnantajan sopimia yritysetuja eri kumppaneiden kanssa.  

Oletko etsimämme? 

Jos vastauksesi on kyllä ja haluat olla mukana rakentamassa Saarioisten tulevien vuosien tarinaa, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä cv:si viimeistään 29.9. Lisätietoja tehtävästä antaa tehtaanjohtaja Harri Merisalo 18.9. klo 14−16 sekä 19.9. klo 14−16, puh. 050 576 4664.

Osaamisalue: