HUS Helsingin yliopistollinen sairaala

Erikoistuva lääkäri Naistentaudit ja synnytykset

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 09.09.2024, 5:08
  • Haku päättyy 23.09.2024, 23:59
  • 23.09.2024, 23:59

Erikoistuva lääkäri Naistentaudit ja synnytykset

Haussa koulutusvirat HUS Naistentaudit ja synnytykset -toimialan toimipisteissä erikoistumiskoulutuksen edellyttämäksi määräajaksi (8 virkaa).

Kyseessä ovat koulutusvirat, jotka täytetään erikoistumiskoulutuksen edellyttämäksi ajaksi. Virkojen sijoituspaikkana voi olla HUS Naistentaudit ja synnytykset -toimialan toimipisteet. Virkoihin sisältyy päivystysvelvollisuus.

Hakemukseen on liitettävä yksityiskohtainen selvitys tähänastisista palveluista sekä yhteenveto suoritetuista reunakoulutuksista ja erikoistumispalveluista sekä mahdollisista muista ansioista, kuten tieteellisestä toiminnasta.

Työ alkaa 4.11.2024 tai sopimuksen mukaan. 

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemus hakuajan loppuun 23.9.2024 mennessä. Uusintahaku, aikaisemmat hakemukset huomioidaan. 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito taikka ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja suomen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonylilääkäri Riina Jernman, riina.jernman@hus.fi, p. 050 427 2584

Yhdenvertaisuus on yksi arvoistamme. Edistämme aktiivisesti monimuotoisuutta työyhteisössämme. Meille ovat tervetulleita monenlaiset työntekijät – eri ikäiset, eri sukupuolia olevat sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvat henkilöt.

HUS – vaikuttavinta hoitoa

Työsuhde:Virkasuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:8
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: