Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Toimintaterapeutti: lasten fysio- ja toimintaterapiayksikköön, Liperi, Kitee (id9041)

  • Sijainti Kitee
  • Julkaistu 09.09.2024, 9:00
  • Haku päättyy 29.09.2024, 23:59
  • 29.09.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Toimintaterapeutti: lasten fysio- ja toimintaterapiayksikköön, Liperi, Kitee (id9041)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

HAEMME 29.9.2024 MENNESSÄ VAKITUISEEN TEHTÄVÄÄN 

 toimintaterapeutteja (2) 

 kuntoutuksen palvelualueelle terapiayksikköön
 
 

Tehtävänkuvaus 

Tehtävät sijoittuvat Siun sotessa lasten fysio- ja toimintaterapiayksikköön. 

Oletko kiinnostunut lasten ja perheiden kanssa työskentelystä? Sinua odottaa monipuolinen toimintaterapeutin työnkuva lasten ja nuorten kanssa. Työ sisältää arviointia ja terapian toteutusta sekä yhteistyötä ja yhteistä kehittämistä asiakkaiden yhteistyöverkostojen kanssa. Työssä liikutaan joustavasti asiakastarpeeseen perustuen erilaisissa toimintaympäristöissä. 

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä innostuneisuutta moniammatilliseen yhteistyöhön. Suunnittelet työtäsi itseohjautuvasti sekä joustavasti. Olet aloitteellinen ja sinulla on avoin asenne uusien toimintamallien rakentamiseen. 

Sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi työskennellessäsi erilaisten asiakasryhmien kanssa. Saat tukea kollegoiltasi työn aloittamisessa, sinut perehdytetään työhön ja sinulla on mahdollisuus nimettyyn mentoriin sekä työnohjaukseen. 

Työyhteisön esittely 

Lasten fysio- ja toimintaterapiassa työskentelemme moniammatillisen työyhteisön jäseninä. Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään iloiseen ja sosiaaliseen työyhteisöön.

Työpaikan sijainti tehtävässä 1: Liperi, työskentelyalueena ensisijaisesti Siun soten läntinen alue (Liperi, Heinävesi, Outokumpu, Polvijärvi) 

Työpaikan sijainti tehtävässä 2: Kitee, työskentelyalueena ensisijaisesti Siun soten eteläinen alue (Kitee, Rääkkylä, Tohmajärvi)

Kelpoisuusehdot 

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia toimintaterapeutin tehtävissä. 

Huomioimme myös ehdollisena toimintaterapeutiksi opiskelevat siten, että tutkinto tulee olla suoritettuna 31.12.2024 mennessä.

Tehtävään ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa hyväksyttävä lääkärintodistus sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. 

Palkkaus ja edut

Tehtäväkohtainen palkka on: 2990,92   euroa / kk. 

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • työsuhdepolkupyörä
  • laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • ePassi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot  

Tehtävän aloitus on alustavasti suunniteltu 2.12.2024, mutta otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Tehtävässä on koeaika kuusi kuukautta.

Lisätietoja antavat Ritva Mönkkönen, palvelupäällikkö, puh. 013 330 7951, ja Kaisu Niiranen, palveluesihenkilö, puh. 013 330 9855.

Tehtävään haetaan sähköisesti. 

Joensuussa 9.9.2024

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: