Sampel Oy

Palotekninen suunnittelija

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 07.09.2024, 18:02
  • Haku päättyy 03.02.2025, 12:00
  • 03.02.2025, 12:00

Palotekninen suunnittelija

Haluatko kehittää omaa osaamistasi asiantuntijatasolle vai oletko jo kehittynyt ja haluat syventää asiantuntijuuttasi? Sampel Oy tarjoaa sinulle tähän mahdollisuuden. Tule mukaan kehittämään Yhtiötä ja itseäsi! Olemme valmiita palkkaamaan henkilön, joka haluaa kehittyä paloturvallisuusasiantuntijaksi. Olemme myös valmiita ottamaan vastaan henkilön, jolta löytyy esihenkilönä toimimisen kokemusta. Voit Sampel Oy:ssä kehittää itseäsi paloturvallisuusalan asiantuntijaksi ja henkilön ominaisuuksista, mielen-kiinnosta riippuen olemme valmiita antamaan sinulle myös vastuuta palotiimin vetäjänä.

Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen paloteknistä suunnittelijaa (paloturvallisuusasiantuntijaa), lähtökohtaisesti insinöörin koulutustaustaista henkilöä Helsingin toimipisteelle. Korkeakouluopintosi voi olla suoritettu rakennus-, LVI-, turvallisuus- tai pelastusalalta. Työtehtävät tulevat olemaan vaativia, jotka edellyttävät suurta tarkkuutta sekä mielenkiintoa kehittyä ja itse-näistä työskentelykykyä. Tehtävänäsi on toimia perehdytysten jälkeen itsenäisenä paloturvallisuusasiantuntijana vaihtelevissa rakennusprojekteissa ja konsultointitehtävissä. Työntekijän tulee myös osaltaan pystyä kehittämään omaa ja organisaation työskentelytapoja.

Työssäsi tulet tekemään yhteistyötä mm. rakennusalan ihmisten ja arkkitehtien kanssa. Lisäksi työtehtäviisi tulee kuulumaan viranomaisneuvottelut (rakennusvalvonta ja pelastusviranomainen) ja riskienarviointitilaisuuksiin osallistuminen. Työskentelyalueena meillä on koko Suomi, joten Sinun tulee olla mahdollista tehdä työmatkustamista. Työmatkat ovat lähtökohtaisesti päivän reissuja mutta satunnaisesti työtehtävät voivat edellyttää yöpymistä.

Sampel Oy on vuonna 2013 perustettu asiantuntijatoimisto. Sampel Oy on keskittynyt mm. rakennusten palotekniseen suunnitteluun ja ATEX-asiakirjojen laadintaan sekä paloturvallisuuskonsultointitehtäviin sekä vaarallisten aineiden varastointiin ja kuljetustoiminnan konsultointeihin. Sampel Oy:n henkilöstöllä on erittäin laaja pelastuspuolen operatiivinen työkokemus, joten teemme kaikki työt käytännön läheisesti ajatellen.

Toimipisteemme sijaitsevat tällä hetkellä Helsingissä ja Oulussa. Sampel Oy on osa Sampel Group-konsernia. Lisäksi konserniin kuuluu Sampel Rail Oy, joka on vuonna 2022 perustettu yritys. Sampel Rail Oy tuottaa rautateiden jälkiraivauspalvelua Väylävirastolle, johon kuuluu kiireellisten sekä ei-kiireellisten häiriö- ja hätätilanteiden edellyttämien tehtävien suorittamista valtion rataverkolla. Tehtävät voivat kohdistua esimerkiksi raiteilta suistuneen kaluston nostoon, henkilöonnettomuuspaikalla pelastuslaitokselle annettavaan raivausapuun tai raiteilla törmänneiden kaluston törmäyspaikan jälkiraivaukseen.

Hakijalta odotamme:
– Hyviä tiimityöskentely- ja sosiaalisia taitoja, asiakaspalvelutaitoja ja paineensietokykyä
– Järjestelmällistä työtapaa ja tehtävien priorisointikykyä
– Kykyä omaksua uusia asioita ja hahmottaa kokonaisuuksia.
– Hyvää ongelmanratkaisukykyä ja halua oppia uusia asioita
– Positiivista asennetta työn tekemiseen
– Hyviä tietoteknisiä taitoja. Testaamme haastattelutilaisuudessa (mm. Word, Excel, PowerPoint).
– Erittäin hyvää suomen kielen taitoa
– Vähintään B-luokan ajokorttia

Eduksi voidaan katsoa seuraavia asioita:
– Palosimuloinnin osaaminen esim. FDS- tai Pyrosim-ohjelmalla.
– Autocad-ohjelman osaamista
– Muut paloturvallisuuteen liittyvät kurssit tai koulutukset sekä harrastukset
– Esihenkilökokemusta
– Kokemus ja ymmärrys pelastusalan operatiivisesta toiminnasta
– Työkokemus rautatien puolelta

Työn tekopaikkana toimii Sampel Oy:n Helsingin toimitilat. Lisäksi työtehtävään tulee kuulumaan satunnaisesti työmatkustamista. Työ soveltuu osittain myös tehtäväksi etänä. Työhaastatteluun tullaan kutsumaan erikseen ja haastattelut järjestetään Helsingin toimipisteellä osoitteessa Osmontie 38, Helsinki (Käpylä). Mikäli kiinnostuit tehtävästä, ole yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@sampel.fi ja kerro muutamalla lauseella itsestäsi sekä liitä esim. CV liitteeksi. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Toni Pekkonen, 040 154 1895. Suosittelemme laittamaan kysymykset myös edellä mainittuun sähköpostiin, jos pu-helin soitolla ei tavoita.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka Sopimuksen mukaan
Työskentelyaika:Päivätyö, Arkisin
Matkustaminen:Työhön kuuluu matkustamista
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Työhaastatteluun tullaan kutsumaan erikseen ja haastattelut järjestetään Helsingin toimipisteellä osoitteessa Osmontie 38, Helsinki (Käpylä). Mikäli kiinnostuit tehtävästä, ole yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@sampel.fi viimeistään 10.5.2024 klo 12.00 mennessä ja kerro muutamalla lauseella itsestäsi sekä liitä esim. CV liitteeksi. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Toni Pekkonen, 040 154 1895. Suosittelemme laittamaan kysymykset myös edellä mainittuun sähköpostiin, jos puhelin soitolla ei tavoita.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: , , , , , , , , ,

Sampel Oy

Sampel Oy on vuonna 2013 perustettu asiantuntijatoimisto. Sampel Oy on keskittynyt mm. rakennusten palotekniseen suunnitteluun ja ATEX-asiakirjojen laadintaan sekä paloturvallisuuskonsultointitehtäviin sekä vaarallisten aineiden varastointiin ja kuljetustoiminnan konsultointeihin. Toimipisteemme sijaitsevat tällä hetkellä Helsingissä ja Oulussa. Sampel Oy on osa Sampel Group-konsernia. Lisäksi konserniin kuuluu Sampel Rail Oy, joka on vuonna 2022 perustettu yritys. Sampel Rail Oy tuottaa rautateiden jälkiraivauspalvelua Väylävirastolle, johon kuuluu kiireellisten sekä ei-kiireellisten häiriö- ja hätätilanteiden edellyttämien tehtävien suorittamista valtion rataverkolla. Tehtävät voivat kohdistua esimerkiksi raiteilta suistuneen kaluston nostoon, henkilöonnettomuuspaikalla pelastuslaitokselle annettavaan raivausapuun tai raiteilla törmänneiden kaluston törmäyspaikan jälkiraivaukseen.