HUS Helsingin yliopistollinen sairaala

Psykologi Kivunhoidon klinikka

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 06.09.2024, 17:08
  • Haku päättyy 19.09.2024, 23:59
  • 19.09.2024, 23:59

Psykologi Kivunhoidon klinikka

Tule psykologiksi Kipuklinikan moniammatilliseen tiimiin.

Tarjoamme mielenkiintoisen psykologin työnkuvan osana Kipuklinikan moniammatillista työryhmää. Kipuklinikalla hoidetaan erilaisista pitkäaikaisista kivuista ja syöpäkivusta kärsiviä potilaita. Työryhmään kuuluu eri erikoisalojen lääkäreitä, sairaanhoitajia, psykologeja, fysioterapeutteja ja toimintaterapeutti.

Psykologina työhösi kuluu kipupotilaiden arviointi ja hoito osana moniammatillista työryhmää. Lisäksi työhön voi kuulua ryhmien vetämistä sekä digitaalisten palvelujen kehittämistä. Tarjoamme säännöllistä koulutusta ja työnohjausta.

Toivomme hakijalta vähintään kahden vuoden työkokemusta kliinisen psykologin työstä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta moniammatillisesta tiimityöskentelystä. Kokemus kipupotilaiden hoidosta sekä sujuva ruotsin kielen taito katsotaan hakijalle eduksi.

Työ alkaa 23.9.2024 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja työehdot KVTESin mukaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan koeaikaa.

Tehtäväkohtainen palkka on 4080 €/kk ja mahdolliset kokemus- ja muut lisät.

Hae meille hakuajan loppuun mennessä. HUSissa olet elämäntyössä!

Uusintahaku, aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu psykologi.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito taikka ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja suomen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Ylilääkäri Katri Hamunen, p. 050 427 1728

 

Yhdenvertaisuus on yksi arvoistamme. Edistämme aktiivisesti monimuotoisuutta työyhteisössämme. Meille ovat tervetulleita monenlaiset työntekijät – eri ikäiset, eri sukupuolia olevat sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvat henkilöt.

HUS – vaikuttavinta hoitoa

 

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: