Inspecta Oy

Finance Manager, Business Partner

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 06.09.2024, 15:51
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59

Finance Manager, Business Partner

Työssäsi keskeistä on tukea liiketoimintayksiköitä päätöksenteossa, toiminnan suunnittelussa ja johtamisessa. Autat yksiköitä saavuttamaan niin operatiiviset kuin strategiset tavoitteensa.

Johdat taloustiimiä aktiivisesti, osallistuen sen päivittäiseen toimintaan. Vastaat koko maayhtiön taloudellisesta raportoinnista, ennustamisesta ja budjetoinnista. Huolehdit ulkoisen laskennan, konserniraportoinnin ja tilintarkastusyhteistyön onnistumisesta. Kansainvälinen yhteistyö konsernin talouden eri osa-alueilla on merkittävä osa rooliasi.

Sinulle muodostuu kokonaiskäsitys liiketoimintojemme taloudesta, ja vahvan osaamisesi ansiosta kehität talouden prosesseja ja tietojärjestelmiä tiimisi kanssa. Työssäsi raportoit suoraan maayhtiön talousjohtajalle.

Odotamme sinulta

– Useamman vuoden kokemusta talouden tehtävistä, joissa liiketoimintalähtöisyys on ollut keskeisessä roolissa
– Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
– Monipuolista osaamista niin sisäisestä kuin ulkoisesta laskennasta
– Kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja kiinnostusta toiminnan kehittämiseen
– Analyyttistä, aikaansaavaa ja vastuullista työskentelyotetta
– Talouden tietojärjestelmien hallintaa
– Esihenkilönä olet keskusteleva, kannustava ja selkeä viestimään tavoitteita ja odotuksia. Haluat kehittyä yhdessä tiimin kanssa
– Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä hyvät kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Henkilöstömme ja osaamisemme ovat yrityksemme sydän, joka sykkii yhteiseen tahtiin. Edistyksellisenä, uudistuvana ja erinomaisesti johdettuna tuotamme alan parhaita asiakaskokemuksia. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Työskentelyaika:Päivätyö, Arkisin
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 22.9.2024.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Inspecta Oy

Kiwa Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja noin 700 osaajan voimin Suomessa. Kiwa Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia, jolla on globaalisti yhteensä noin 12 000 osaajaa. Lue lisää www.kiwa.com/fi