Pakkasmarja Oy

Kausityöntekijä/kesätyöntekijä Pakkasmarja Oy

  • Sijainti Suonenjoki
  • Julkaistu 06.09.2024, 14:18
  • Haku päättyy 30.09.2024, 0:00
  • 30.09.2024, 0:00

Kausityöntekijä/kesätyöntekijä Pakkasmarja Oy

Haemme Suonenjoelle Pakkasmarja Oy:lle elintarvikealan kausityöntekijöitä kesälle 2025.

Pakkasmarja Oy on vuonna 1982 perustettu viljelijöiden oma marjayritys, jonka tuotteet hyvin tunnettuja Suomessa. Pakkasmarjan liiketoiminta rakentuu pakastemarja-, marjajaloste- sekä tuoremarjatuotteiden ympärille. Kesät ovat meille vuoden kiireisintä aikaa, koska silloin hankimme kotimaiset marjaraaka-aineet koko vuodeksi käyttöömme ja hoidamme tuoremarjatuotteet viljelijöiltä kauppoihin. Siksi satokaudella tarvitsemme aina kesätyöntekijöitä auttamaan meitä satokaudentehtävissä. Tänä päivänä Pakkasmarjalla työskentelee ympäri vuoden reilu 30 työntekijää ja kesällä tarvitsemme lisäksi useamman kausityöntekijän avuksemme.

Haemme kesäksi 2025 täysi-ikäisiä kausityöntekijöitä monipuolisiin satokausitehtäviimme varastossa ja tuotannossa. Töitä on keväästä syyskuun loppuun riippuen marjakaudesta. Kiireisin aika sesongista sijoittuu juhannukselta elokuun puoleen väliin ja ainakin tuona aikana olisi oltava valmiina työhön. Työ sisältää myös viikonloppu- ja iltatöitä.

Toivomme hakijalta:

– Reipasta ja motivoinutta asennetta työntekoon

– Valmiutta työskennellä kahdessa vuorossa ja välillä viikonloppuisin

– Hygieniapassia (voi suorittaa työn alkaessa)

– Hyvää fyysistä peruskuntoa, työ sisältää paikoittain raskaista nostoja

– Asiakaspalveluhenkisyyttä

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä, saat työhösi kattavan perehdytyksen ja työkavereiden täyden tuen. Palkkauksessa noudatamme [Elintarvikealan työehtosopimusta.](https://www.selry.fi/wp-content/uploads/2024/01/elintarvikealojen-eli-teollisuuden-tyoehtosopimus-tes-13022023-31012025-netti.pdf)

Pakkasmarja tarjoaa sitoutuneen ja yhteen hiileen puhaltavan vastuullisen yrityksen ja henkilökunnan, missä kulttuuri ja arvot ohjaavat vahvasti kaikkea toimintaa. Työilmapiiri on kannustava ja työkaverit tukevat sinua. Pakkasmarja on toimialallaan markkinajohtaja ja teknologisesti aikaansa edellä; käytössäsi on modernit ja turvalliset laitteistot ja tuotantotilat, joissa ympäristövaatimukset ovat olleet keskiössä jo suunnitteluvaiheessa.

Hakuprosessi:

– Työhakemusten ensimmäinen vaihe, lisätietoihin vastaaminen sekä ensimmäinen keskustelu hoidetaan HR Mentorin toimesta.

– Sen jälkeen Pakkasmarja Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa.

Lisätietoja ja hakeminen:

Päivi Savolainen, p. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi

Saija Kattainen, p. 050 555 9128, [saija.kattainen@hrmentor.fi](https://saija.kattainen@hrmentor.fi/)

Lisätietoja yrityksestämme löydät verkkosivuiltamme: www.pakkasmarja.fi

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi – sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

Tutustu lisää [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi)

Tarjoamme

– Työntekijänä kuulut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

Pakkasmarja Oy

Puhelin: 050 555 9127 Sähköposti: info@hrmentor.fi Sijainti: Lintikonkatu 20, Suonenjoki

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Jaksotyö, Arkisin, Viikonloppuisin, Vuorotyö
Paikkoja:5
Hakuohjeet:Pakkasmarja Oy
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: