RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Trukilla-ajotaitoinen varastohenkilö

  • Sijainti Eura
  • Julkaistu 06.09.2024, 0:00
  • Haku päättyy 09.10.2024, 0:00
  • 09.10.2024, 0:00

Trukilla-ajotaitoinen varastohenkilö

Haemme nyt asiakasyrityksellemme trukilla ajotaitoista varastomiestä. 

Aikaisempi kokemus trukilla ajosta on siis välttämätön, koska työ koostuu pääosin trukilla ajosta. Pääset kuljettamaan raskaita pinoja linjastolle ja tämän jälkeen pakattuna siirtämään ne seuraavaan kohteeseen. 

Vaikka työtä tehdään pääsääntöisesti trukilla, työssä menestyminen edellyttää myös hyvää peruskuntoa, erinomaisia tiimityöskentelytaitoja sekä ripeää työotetta. Työ on keikkaluontoista, eli työvuoroja on tarjolla asiakasyrityksen tarpeiden mukaisesti. 

Työpaikka sijaitsee hieman Rauman ulkopuolella, joten sinulta tulisi löytyä myös oma auto. Mikäli työpaikka herätti kiinnostusta, laita hakemusta tulemaan.

Lisätietoja työtehtävästä antaa HR-asiantuntija Tiia Linnala 044 765 7210. 

R kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: