HR Sata Henkilöstötalo / Workway Oy

Alkutuotannon esihenkilö

  • Sijainti Eura
  • Julkaistu 06.09.2024, 11:26
  • Haku päättyy 29.09.2024, 23:59
  • 29.09.2024, 23:59

Alkutuotannon esihenkilö

Historiaa jo vuodesta 1906!

Satamuna Oy on perinteikäs perheyritys, jonka juuret ja kananmuniin liittyvä tietotaito ulottuvat yli vuosisadan taakse. Toimintamme onkin jatkunut keskeytyksettä aina vuodesta 1906. Yrityksen edistykselliset ja ympäristöystävälliset tilat sijaitsevat Euran Paneliassa sekä Harjavallassa.

Pitkän historiansa ansiosta Satamuna on osaava ja innovatiivinen munapakkaamo, joka panostaa voimakkaasti tuotteidensa laatuun ja jatkuvaan tuotekehitykseen. Satamuna on vakaa ja luotettava kumppani niin kaupoille, kuluttajille kuin tuottajilleenkin.
Lue lisää lopussa olevan linkin kautta

Hamme vakituiseen työsuhteeseen alkutuotannon esihenkilöä, joka vastaa siipikarjan hoitoon liittyvistä päivittäisistä rutiinitehtävistä ja tuotantotuloksista. Toimit n. kuuden kanalanhoitajan esimiehenä Panelian ja Harjavallan toimipisteissä. Tehtävään kuuluu myös mekaanisten kunnossapitotehtävien hoitoa, hankintojen koordinointia sekä tilojen puhdistustöiden organisointia.

Tässä monipuolisessa roolissa menestyt, kun sinulla on hyvä ja työtä pelkäämätön asenne, sujuva englannin kielen taito ja ymmärrys maatalouden töistä, joissa jousto on ajoittain tarpeen. Soveltuva koulutus, ajokortti ja kokemus sähkö- tai mekaniikan kunnossapidosta ovat tehtävässä eduksi. Hygieeniset työtavat ovat sinulle tuttuja, ja viihdyt niin itsenäisessä työssä kuin ryhmässäkin.

Tulevaisuudessa voit olla mukana myös yrityksen investointien suunnittelussa sekä maahantuotavien laitteiden myynnissä ja markkinoinnissa. Koska tehtävä on uusi, sinulla on mahdollisuus kehittää työnkuvaa omien vahvuuksiesi ja yrityksen tarpeiden mukaan.

Jos tämä tehtävä kiinnostaa sinua, voit hakea paikkaa vastaamalla muutamiin kysymyksiin ja jättämällä samalla CV:si

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Päivätyö, Arkisin
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hae paikkaa vastaamalla muutamiin kysymyksiin ja jättämällä CV:si osoitteessa:
https://hrsata.fi/tyonhakijoille/avoimet-tyopaikat/#/tyopaikka/1310
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: , , ,

HR Sata Henkilöstötalo / Workway Oy

Roolinamme on toimia työnhakijoiden, työntekijöiden ja työnantajien välisenä sillanrakentajana ja diplomaattina. Linkkinä ja johtimena.

Luottamus ansaitaan vuorovaikutustaidoilla, onnistuneella ihmisten välisellä viestinnällä ei pärstäkertoimella tai suurilla puheilla.

Palvelemme aktiivisesti, ihmisläheisesti ja ratkaisukeskeisesti. Olemme luotettava kumppani työtilaisuuksien tarjoamisessa ja yrityksen henkilöstöresurssien hallinnassa.
Toimimme avoimesti ja oikeudenmukaisesti työntekijöidemme, yritysasiakkaidemme sekä sidosryhmiemme suhteen. Meihin voi luottaa.
Toiminnassamme korostuvat innovatiivisuus, ahkeruus, nopeus ja laatu. Onnistuminen ja tuloksellinen toiminta takaavat palvelumme laadun myös jatkossa.