Pihlajalinna

Asiakasneuvoja Pihlajalinna Contact Center

  • Sijainti Pirkanmaa, Pohjois-Pohjanmaa
  • Julkaistu 06.09.2024, 11:24
  • Haku päättyy 20.09.2024, 23:59
  • 20.09.2024, 23:59

Asiakasneuvoja Pihlajalinna Contact Center

Haemme asiakasneuvojaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteisiin Pihlajalinnan Contact Centeriin Tampereelle tai Ouluun.

Tule meidän tiimiimme, jos viihdyt nopearytmisessä työssä, jossa tavoitteena on tuottaa ylivertainen asiakaskokemus!

Työ on ajanvarausta ja asiakaspalvelua monikanavaisesti. Tässä työssä on tärkeää, että kuuntelet asiakasta aina herkällä korvalla ja pystyt tarjoamaan juuri hänen tarpeisiinsa sopivaa palvelua. Sinun ei tarvitse tehdä työtä yksin, vaan tukenasi ovat aina muut tiimiläiset ja esihenkilöstö, joita voit konsultoida missä tahansa asiassa.

Vaikka asiakaspalvelutyö voi välillä olla kuormittavaa, työkaverit sekä esihenkilöt ovat aina tukenasi ja auttavat tarvittaessa. Tauoilla työkavereiden kanssa ehtii juttelemaan myös muista asioista. Paljastettakoon, että tässä työpaikassa huumori todellakin kukkii.

Tässä työssä tarvitaan elämänmyönteistä ja positiivista can do asennetta. Meille on tärkeää, että sinulla olisi jo kokemusta asiakaspalvelusta. Olisi myös mahtavaa, jos sinulla olisi ruotsinkielen osaamista. Hyvät IT-taidot ovat myös tarpeen, koska työssämme käytämme monia ohjelmia ja sukkuloimme sujuvasti ohjelmasta toiseen.

Edellytämme englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä sitoutumista tiimin yhteisiin pelisääntöihin ja tavoitteisiin. Kyseessä on vuorotyö ja palvelumme pyörii vuoden jokaisena päivänä. Asiakaspalvelumme toimistot sijaitsevat Tampereella ja Oulussa. Tehtävässä on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön perehdytyksen päätyttyä.

Tarjoamme Pihlajalinnalaisille:

– Hyvän perehdytyksen ja kannustavan tiimin tuen monipuolisiin tehtäviin

– Mahdollisuuden lomien ja työaikojen joustavaan sopimiseen

– Hyvät henkilöstöedut: laajat työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedut

– Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-liikuntakeskuksissa

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa anna-kaisa.jokela@pihlajalinna.fi. Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Pihlajalinna

Puhelin: 010 312 010 Sähköposti: anna-kaisa.jokela@pihlajalinna.fi Sijainti: Kehräsaari B, 33200 Tampere

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: