WorkPower Rakennus Otava Oy

Rakennussiivooja Tampereelle

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 06.09.2024, 9:48
  • Haku päättyy 18.10.2024, 0:00
  • 18.10.2024, 0:00

Rakennussiivooja Tampereelle

Etsimme rakennussiivoojia asiakkaamme kohteeseen Tampereen seudulle!

Etsimme asiakasyrityksellemme Tampereen kupeeseen toimeen tarttuvaa rakennussiivoojaa. Työn itsenäisen luonteen vuoksi aikaisempi kokemus rakennussiivoojan tehtävistä on tässä kohteessa eduksesi, mutta ennen kaikkea asiakasyritykselle ja meille tärkeintä on reipas tekemisen meininki. Työtehtäviisi tulevat kuulumaan mm. työmaan raivaus- ja siivoustyöt, rakennusjätteen lajittelu, sekä suojausten poisotto. Kerro meille jo hakemuksessasi itsestäsi ja aikaisemmasta osaamisestasi! Kohteen sijainti edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti . Töiden aloitus tapahtuu mahdollisimman pian, heti sopivan kaverin löydyttyä ja hyvälle tekijälle töitä on tarjolla pidemmäksikin aikaa. Palkkaus määräytyy Rakennusalan TES ja aikaisemman kokemuksesi mukaan, ollen 11,95 – 14,75 e/h + TES mukaiset lisät.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntikonsultti Ira p. 040 676 6383

WorkPower tarjoaa työntekijöille laadukkaat työvaatteet koko työsuhteen ajaksi ja työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja välittävä WorkPowerin raksatiimi. Toimistollemme voi milloin vain tulla poikkeamaan ja kahviakin on aina tarjolla!

avainsanat: avoimet työpaikat, monitaitoinen rakennusmies, kurottajakuljettaja, rakennustyöntekijä, Tampere, Pirkanmaa

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:3
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: