Satakunnan hyvinvointialue

Määräaikainen sairaanhoitaja, Asumispalvelu Veturi, Pori

  • Sijainti Pori
  • Julkaistu 06.09.2024, 9:22
  • Haku päättyy 23.09.2024, 15:00
  • 23.09.2024, 15:00

Määräaikainen sairaanhoitaja, Asumispalvelu Veturi, Pori

Tarjoamme Veturissa mielenterveys- ja päihdekuntoutujille suunnattua ympärivuorokautista ja yhteisöllistä, kuntoutumista edistävää asumista. Yksikössä toteutetaan myös asumisen arviointijaksoja sekä kriisiasumista asiakkaan tueksi. Toiminta perustuu ensisijaisesti toipumisorientaatio-viitekehykseen. Asumispalveluiden toimintaa kehitetään jatkuvasti tämän viitekehyksen mukaisesti.

Me tarjoamme sinulle innostuneen ja kehittämismyönteisen työyhteisön, jossa pääset kehittämään toimintaa yhdessä huipputiimin kanssa.

Sairaanhoitajana vastaat Veturin yksikön asiakkaiden kuntoutumisen kokonaisvaltaisesta tukemisesta ja lääkehoidon suunnittelusta sekä toteuttamisesta, yhtenä Veturin työryhmän jäsenenä. Perehdytämme sinut tehtävään yksikössämme.

Odotamme sinulta kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä innostunutta ja kehittämismyönteistä otetta työhön. Sairaanhoitajalla tulee olla kykyä itsenäiseen harkintaan, päätöksentekoon ja valmiuksia kohdata erilaisia arjen työtilanteissa esiin tulevia ongelmatilanteita ja ratkaisukykyä niihin. Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja moniammatilliseen yhteistyöhön oman yksikön sisällä ja eri sidosryhmien kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan tehtävään on sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai soveltuva opistoasteen tutkinto. Ammattipätevyys on oltava tarkistettavissa JulkiTerhikistä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen ja palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan. Valinnoissa noudatamme koeaikaa.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 17.10.2024
Palkka:Kiinteä palkka SOTE-sopimus
Työskentelyaika:Vuorotyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Esihenkilö Tarja Soinne, tarja.soinne@sata.fi, p.044 701 2759
Vastaava sairaanhoitaja Laura Unkila, laura.unkila@sata.fi, p.044 701 6167
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Satakunnan hyvinvointialue

Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme!