StaffMill Oy

Purkutyöntekijä, StaffMill Oy, Vantaa

  • Sijainti Uusimaa
  • Julkaistu 06.09.2024, 7:37
  • Haku päättyy 20.09.2024, 23:59
  • 20.09.2024, 23:59

Purkutyöntekijä, StaffMill Oy, Vantaa

StaffMill (www.staffmill.fi) etsii purkutyöntekijää asiakasyrityksen palvelukseen Vantaalle. Sopivalle osaajalle työ on kokoaikainen ja kestää n. kaksi kuukautta. Tule mukaan monipuoliseen purkutyöhön (mm. kuljetushihnojen purkua) osaksi osaavaa porukkaa. Työhön saat hyvän perehdytyksen (aiempaa kokemusta purkutöistä et siis tarvitse) mutta eduksi on mahdollinen aiempi kokemus rakennustyömailla työskentelystä. Työtä tehdään paikoitellen telineillä teollisuusympäristössä joten korkeanpaikankammoa tässä työssä ei voi olla. Työn luonteen takia edellytämme voimassa oleva työturvallisuuskortin – kortin suorittamisessa tai päivittämisessä voimme kuitenkin olla avuksi.

Paikka täytetään heti sopivan osaajan löytyessä – kerrothan siis itsestäsi ja osaamisestasi meille hakemuksella pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Stäffärin Santeri numerosta 044 323 7004.

Tarjoamme sinulle
– luotettavan työnantajan sekä helposti tavoitettavan rekrytointikonsultin, joka vastaa toimeksiannostasi
– yhteydenpidon ja tuen – huolehdimme viihtyvyydestäsi
– nopean puhelinkonsultaation mm. terveystapauksissa ja työhön liittyvissä kysymyksissä
– eri toimeksiantajia asumis- tai muun tilanteesi vaihdellessa

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hae osoitteessa: https://staffmill-oy.breezy.hr/p/5a845c0996d6-purkutyontekija-vantaa/apply
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

StaffMill Oy

Meistä

StaffMill Oy (www.staffmill.fi) on henkilöstöpalvelualan yritys, jonka erityisosaamista ovat kohdennetut asiantuntijarekrytoinnit sekä joustavat henkilöstöpalvelut / henkilöstövuokraus. Toimimme valtakunnallisesti: toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Jyväskylässä, Varkaudessa ja Joensuussa. Henkilöasiakkaillemme olemme luotettava työnantaja, joka hoitaa rekrytoinnit ja henkilöstövuokrauksen vastuullisesti. Olemme henkilöstöpalvelualan HELA ry:n rekisteröity jäsenyritys ja työsuhteissamme noudatetaan aina alan tyypillisiä toimintamalleja sekä työehtosopimuksia.