WorkPower Teollisuus Oy

Kunnossapitoasentaja BMI Production Finland Oy:lle

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 05.09.2024, 14:54
  • Haku päättyy 29.09.2024, 23:59
  • 29.09.2024, 23:59

Kunnossapitoasentaja BMI Production Finland Oy:lle

Haluaisitko työskennellä monipuolisten mekaanisten asennusten parissa? Etsitkö mielenkiintoista työtä teollisuuden kunnossapidosta?

Etsimme motivoitunutta ja oma-aloitteista mekaanista kunnossapitoasentajaa BMI Production Finland Oy:lle Espooseen pitkäaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

BMI Suomi on osa BMI Groupia joka on Euroopan suurin loivien ja jyrkkien kattojen sekä vedeneristyksen ratkaisujen valmistaja. BMI Groupiin kuuluu Icopalin ja Ormaxin lisäksi useita vahvoja ja vakiintuneita brändejä kuten Braas, Monier, Icopal, Siplast, Vedag, Bramac, Villas ja Monarflex. BMI Production Finland Oy valmistaa Espoon Juvanmalmin tehtaalla bitumisia kateaineita kahdella tuotantolinjalla.

Työpäiväsi

Työpäiväsi vietät kateainetehtaan mekaanisten kunnossapito- sekä asennustöiden, kuten bitumipumppujen putsauksien, ketjujen ja hihnojen vaihdon, pneumatiikan sekä laakerointien parissa. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa tuotantokoneiden sekä -laitteiden kunnossapito- ja huoltotyöt, monentyyppiset mekaaniset hitsaus- ja asennustyöt, sekä vuorolistan mukaisesti tapahtuva kattilapäivystys noin viiden viikon välein. Työtä tehdään 2-vuorossa, jossa työskentelet kaksi viikkoa aamuvuorossa maanantaista perjantaihin klo 7.00-15.00 ja joka kolmas viikko iltavuorossa maanantaista torstaihin klo 15.00-01.00. Työsuhteessasi on käytössä Kemian alan TES.

Arvostamme

* Aiempaa kokemusta teollisuuden mekaanisista kunnossapitotöistä
* Soveltuvaa teknisen alan koulutusta
* Pneumatiikkaosaamista ja MIG-hitsaustaitoa
* Huolellista ja ahkeraa työotetta
* Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Tarjoamme sinulle

BMI Production Finland Oy tarjoaa sinulle pitkäaikaisen työsuhteen monipuolisissa kunnossapitoasentajan työtehtävissä, sekä perusteellisen perehdytyksen työhösi. Mukavan ja reilun työnantajan ohella sinun tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Työsuhde alkaa puolen vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan BMI Productionin omille kirjoille.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Olisiko BMI Production Finland Oy juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään suoraan WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005

Avainsanat: kunnossapito, kunnossapitoasentaja, huoltoasentaja, mekaaninen asentaja, hitsaaja, pneumatiikka, teollisuus

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: