Westend Indians ry

Liikunnanohjaaja

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 05.09.2024, 13:51
  • Haku päättyy 30.09.2024, 0:00
  • 30.09.2024, 0:00

Liikunnanohjaaja

Seuramme toiminnan kasvaessa etsimme joukkoomme jälleen innostavia liikunta-alan ammattilaisia lasten, nuorten ja aikuisten kanssa työskentelyyn. Tulet työskentelemän erilaisissa ohjaus- sekä valmennustehtävissä. Ohjaamisen ja valmentamisen lisäksi työnkuva saattaa sisältää myös erilaisia hallinnollisia tehtäviä (markkinointia, suunnittelua sekä kehittämistä).

Odotamme sinulta kokemusta liikunnanohjaamisesta. Hyvät organisointitaidot sekä itsenäinen ja oma-aloitteinen työskentelyote on edellytys työssä pärjäämiselle.

Liikunnallisuudesta, positiivisesta asenteesta on hyötyä liikunnanohjaajan työssäsi ihmisten parissa. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat olennainen osa työnkuvaasi, sillä tulet olemaan tekemisissä erilaisten ihmisten ja ihmisryhmien kanssa. Toivomme sinulta innostavaa ja positiivista asennetta. Kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä luetaan myös eduksi.

Tarjoamme sinulle:

– Heimo on vastuullinen työantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisön hyvää ilmapiiriä
-Motivoituneen työyhteisön sekä kokeneen yhteisön tuen osaksi arkea
-Mahdollisuuden päästä oppimaan uutta
-Osaamisen ja kokemuksen mukaan määrittävän palkkauksen sekä erilaisia työsuhde-etuja

Tervetuloa osaksi Heimoa!

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 10-20 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Arkisin
Paikkoja:2
Hakuohjeet:Vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelo osoitteeseen: mika.leiponen@westendtribe.fi. Hakijoita haastatellaan jo ennen hakuajan umpeutumista ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Westend Indians ry

Westend Indians ry, tuttavallisemmin Heimo, on 1992 perustettu espoolainen urheiluseura. Vahvaa juniorityötä tekevä Tähtiseura on kasvanut nopealla vauhdilla yhdeksi Suomen suurimmista salibandyseuroista ja Espoon suurimmista urheiluseuroista. Toimistomme sijaitsee Espoon Otaniemen Otahallilla. Lisätietoa: www.westendindians.fi.