Suomen Rakennusasiantuntijat Oy Turku

Rakennustekninen asiantuntija

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 05.09.2024, 14:18
  • Haku päättyy 31.12.2024, 16:00
  • 31.12.2024, 16:00

Rakennustekninen asiantuntija

Haemme rakennusteknistä asiantuntijaa Turun ja Salon kasvavaan tiimimme. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu asuntokaupan yhteydessä suoritettavat kuntotarkastukset, kosteuskartoitukset sekä muut mahdolliset tutkimukset, mutta tehtävä voi painottua osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi rakennusteknisiin ja rakenteiden kuntotutkimuksiin, sisäilmatutkimuksiin, korjaussuunnitteluun jne.

Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus sekä kokemus. Ymmärrys eri aikakauden rakenteista auttaa menestymään tehtävässä. Voit olla myös alan koulutuksesta vastavalmistunut, joilla on intoa kehittyä rakennusteknisiin tehtäviin tai olet pohtinut uusia urapolkuja.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy sujuvaa vuorovaikutustaitoa, asiakaslähtöisyyttä ja itsensä johtamisen taitoa. Sujuvan suomen kirjallisen kielen taidosta on myös hyötyä. Työ on liikkuvaa ja tarvitset oman auton, mutta tarkastettavat kohteen painottuvat Varsinais-Suomen alueelle.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vaihtelevan työn sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet mukavassa porukassa. Saat tukea esimieheltä ja tiimiltä, mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi kautta, joustavat työskentelytavat ja viihtyisän työyhteisön.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka + provisio Palkkaus perustuu sovittuun pohjapalkkaan, provision ylittäessä pohjapalkan suuruuden, maksetaan laskutukseen perustuva palkka.
Työskentelyaika:Päivätyö, Joustotyö
Paikkoja:2
Hakuohjeet:Lähetä hakemus 31.12.2024 mennessä sähköpostilla: asiakaspalvelu@suoraa.fi
Lisätietoa antaa: Mika Salminen, puh. 0400 716 0678 | mika.salminen@suoraa.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Suomen Rakennusasiantuntijat Oy Turku

Suomen Rakennusasiantuntijat on valtakunnallinen asuntokaupan ja korjausrakentamisen asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Asiakaspalvelu ja asiakaslähtöisyys ovat peruskivemme, pyrimme toimimaan vastuullisesti asiakkaiden, työntekijöiden ja ympäristön kannalta edistämällä positiivista ja kestävää sosiaalista, taloudellista ja ympäristöystävällistä vaikutusta.