Scandic Hotels Finland

Vastaanottovirkailija yötyö, Scandic Jyväskylä Station ja City

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 05.09.2024, 13:06
  • Haku päättyy 22.09.2024, 3:00
  • 22.09.2024, 3:00

Vastaanottovirkailija yötyö, Scandic Jyväskylä Station ja City

MEILLÄ ON PAIKKA SINULLE VASTAANOTTOVIRKAILIJA

Scandic Jyväskylä Station ja Scandic Jyväskylä Cityn yhteinen tiimi hakee joukkoonsa yövuorolaista. Tarjottava tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, jossa työtunteja on täydet 90h/3vko.

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisen työympäristön suuressa hotelliketjussa, jossa löytyy lukemattomia mahdollisuuksia kehittyä ja oppia uutta. Saat myös Scandicin henkilökuntaedut käyttöösi jo kuukauden työsuhteen jälkeen. Etuihimme kuuluu ravintoloiden ruoka- ja juoma-alennuksia, hotellien majoitusedut, ePassi-etuja, työterveyshuolto ja useiden yhteistyökumppaniemme tarjoamia alennuksia.

Sinun työtehtäväsi vastaanottovirkailijana:

Vastaanotto on hotellin keskus, joten olet aina tapahtumien keskipisteessä. Emme aina tiedä, millaisia haasteita kohtaamme päivän aikana, mutta ratkaisemme ne yhteistyössä eri osastojen kanssa – aina vieraidemme parasta ajatellen. Be Caring on yksi Scandicin neljästä arvosta, jotka ohjaavat ainutlaatuista asiakaspalvelukokemustamme.

Vastaanottovirkailijana työtehtäviisi kuuluvat vieraiden sisään- ja uloskirjaaminen Opera Cloud-järjestelmässä, lämmin ja asiantunteva asiakaspalvelu sekä osallistuminen työhön osaston tavoitteiden saavuttamiseksi.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässä menestyy tiimiläinen, jolla on kokemusta palvelualalta, hyvät yhteistyötaidot ja sujuva kirjallinen kielitaito niin suomeksi kuin englanniksikin. Alan koulutus katsotaan eduksi. Tämä tehtävä sopii yövirkuille.

Toivotamme kaikenlaiset ihmiset tervetulleeksi tiimiimme Scandic-hotelliin. Be Caring , Be You , Be A Pro , Be Bold!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Scandic Hotels Finland

Scandic on Pohjoismaiden suurin hotelliketju. Suomessa hotellivalikoimaan kuuluvat Scandic –hotellien lisäksi kansainväliset Hilton–hotellit, Holiday Inn-hotellit, Crowne Plaza Helsinki-Hesperia ja Hotel Indigo Helsinki–Boulevard.

Me elämme ja palvelemme vieraitamme aina arvojemme mukaisesti. Oletko sinä samaa mieltä arvojemme kanssa?

BE A PRO , BE YOU, BE CARING, BE BOLD