LähiTapiola

Kiinteistöpäällikkö LähiTapiolan kiinteistöliiketoimintaan

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 05.09.2024, 11:05
  • Haku päättyy 29.09.2024, 3:00
  • 29.09.2024, 3:00

Kiinteistöpäällikkö LähiTapiolan kiinteistöliiketoimintaan

Haemme rakennuttamista hyvin hallitsevaa kiinteistöpäällikköä vastaamaan sijoituskiinteistöjemme PTS- ja vuokralaismuutoshankkeiden ohjauksesta. Tarjoamme sinulle paikan perinteikkään suomalaisen vakuutusryhmän kehittyvässä varainhoitokonsernissa. Lue alta tarkemmin yrityksestä, tehtävästä ja vaatimuksista.

LähiTapiolan varainhoitokonsernin kiinteistöliiketoiminnassa hoidamme sijoittaja-asiakkaidemme kiinteistövarallisuutta sekä tarjoamme laadukkaat ja toimivat toimitilat ja asunnot vuokralaisasiakkaidemme tarpeisiin. Hallinnoimme 3 miljardin euron arvoista ja miljoonan neliön suuruista kiinteistökantaa Suomessa. Sijoittaja-asiakkaitamme ovat LähiTapiola ryhmän lisäksi muut institutionaaliset sijoittajat sekä yksityishenkilöt, jotka ovat sijoittaneet varoja LähiTapiolan sijoitustuotteisiin.

Kiinteistöpäällikkönä kuulut kiinteistöliiketoimintamme rakennuttamisen ja elinkaarenhallinnan tiimiin, joka tukee ja tekee tiivistä yhteistyötä kohdepäälliköidemme, vuokraajiemme ja salkunhoitajiemme kanssa sekä ulkoistettujen kiinteistömanagerien ja rakennushankkeiden projektiryhmien kanssa. Pääasialliset tehtäväsi ovat vuokralaismuutoshankkeiden ja PTS-kokonaisuuden hallintaa, budjetointia, ohjausta ja raportointia. Satunnaisempia tehtäviäsi voi olla mm. teknisiin selvityksiin osallistuminen kiinteistöjen ostojen ja myyntien yhteydessä, vakuutusryhmän erityis-/edustuskohteiden ylläpitoasioiden organisointi ja suoraomisteisten kiinteistöjen rakennushankkeiden verottajaraportointi.

Odotamme sinulta
– Rakennustekniikan alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa. – Aiempaa työkokemusta rakennushankkeiden johtamisesta käytössä olevissa kiinteistöissä sekä ymmärrystä kiinteistöjen ylläpidosta. – Kokemusta, osaamista ja kiinnostusta tietojärjestelmäpohjaisesta työskentelystä. Tarvittaessa teet laskelmia Excelillä myös sujuvasti. GM, BEM ja CAD -järjestelmien osaamisesta on etua. – Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Kykenet lukemaan sopimuksia ja osallistumaan tarvittaessa neuvotteluun molemmilla kielillä. Viestintätaitosi molemmilla kielillä tukee erinomaista asiakaspalveluasennettasi. – Kiinteistöalan ESG-käsitteiden perusymmärrystä. – Mahdollisuus liikkua pääkaupunkiseudulla säännöllisesti hallinnoimiimme kiinteistöihin sekä ajoittain liikkua myös kauempana pääkaupunkiseudun ulkopuolella sijaitseviin kohteisiin (esim. Turku, Tampere, Lahti, Jyväskylä, Oulu). – Kykyä hallita itsenäisesti useita hankkeita samanaikaisesti ja priorisoida niitä tarpeen mukaan. – Positiivista asennetta uuden oppimiseen, työnkuvan kehittämiseen ja tiimityöhön.
Tarjoamme sinulle

Saat mahdollisuuden kehittyä ja kehittää osaamistasi vastuullisen kiinteistösijoittamisen parissa työskentelemällä kiinteistösijoittamisen ja -johtamisen ammattilaisten sekä riskienhallinnan ja juridiikan ammattilaisten kanssa. Merkittävän kiinteistöalan toimijan matkassa pääset osallistumaan ja vaikuttamaan myös alan käytäntöjen kehitykseen. Olemme osa varainhoitokonsernia, joka tarjoaa mahdollisuuksia oppia uutta myös muista sijoituslajeista. Meillä on monipuoliset henkilöstöedut, kuten puhelin- ja lounasetu, laajennettu työterveyshuolto, henkilövakuutus 24/7, alennetut vakuutusmaksut, henkilöstörahasto, ePassi sekä muita työhyvinvointiasi tukevia palveluita, kuten hyvin varusteltu kuntosali Espoon toimipisteessä. Kehitämme systemaattisesti johtamistamme, joka näkyy myös hyvinä henkilöstötyytyväisyyslukuina. Arvomme: hyväntahtoisuus, intohimo ja rohkeus aidosti tuntuvat arjessamme. Rento työyhteisömme seisoo jalat maassa tukenasi milloin ikinä sitä tarvitsetkaan.

Työsuhde on vakituinen. Työaika on liukuva ja tehtävässä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön (50%). Pysäköintimahdollisuus löytyy ja sähköautolle latauspisteet.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, kysy rohkeasti teknisen yksikön päälliköltä, Tapio Alapotilta, p. 040 521 5581, tapio.alapoti@lahitapiola.fi
. Soittoajat 12.9. klo 14.30-16.00 ja 23.9. klo 15.30-17.00. Edistämme rekrytointia nopealla aikataululla, joten voit hyvin tavoitella puhelimella tai sähköpostilla jo aiemminkin. Lähetäthän hakemuksen ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen kuitenkin viimeistään sunnuntaina 29.9.2024. Haastatteluja teemme jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Tarkistamme tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

LähiTapiola

LähiTapiola on yli 100 vuoden historiansa laajentunut yksittäisten pitäjien paloapuyhdistyksistä vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palveluita tarjoavaksi elämänturvayhtiöksi. Tavoitteemme on olla omistaja-asiakkaamme paras kumppani elämänturvassa. Edistämme ennakoivasti terveyttä ja hyvinvointia. Autamme asiakkaitamme varautumaan ja vaurastumaan. Ennaltaehkäisemme vahinkoja ja autamme, jos jotain sattuu. 

LähiTapiola-ryhmän muodostavat LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö (LähiTapiola Vahinkoyhtiö), LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö (LähiTapiola Henkiyhtiö) ja 19 alueellista keskinäistä vahinkovakuutusyhtiötä (Alueyhtiöt). LähiTapiola-ryhmään kuuluu lisäksi Suomen Vahinkovakuutus Oy, LähiTapiola Varainhoito Oy, sijoitusrahastoyhtiö Seligson & Co Rahastoyhtiö Oyj, kiinteistösijoitus- ja kiinteistöpalveluja tarjoava LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy, vaihtoehtorahastojen hallinnointiyhtiö LähiTapiola Vaihtoehtorahastot Oy sekä ajoneuvojen ja koneiden osamaksurahoitusta tarjoava LähiTapiola Rahoitus Oy. 

Paikallisuus ja asiakasomisteisuus erottavat meidät monista muista finanssialan toimijoista. Meillä on lähes 1,8 miljoonaa omistaja-asiakasta, joiden palveluksessa ovat 19 alueellista keskinäistä vakuutusyhtiötä ja lähes 180 toimipistettä eri puolilla Suomea. ​Asiakas hyötyy paikallisuudesta monin tavoin: olemme lähellä, tunnemme paikalliset riskit sekä vaikutamme aktiivisesti omistaja-asiakkaidemme lähielinpiirissä. ​ 

Vakuutamme yli 900 000 kotia ja 1,8 miljoonaa ajoneuvoa sekä hoidamme yli 170 000 yrityksen, yrittäjän ja yhteisön vakuutusasioita. Lähes 80 % viljelijöistä käyttää palveluitamme. LähiTapiola Varainhoito palkittiin vastuullisena varainhoitajana SFR-tutkimuksessa* 2018-2023. ​Hallinnoimme LähiTapiola Varainhoitokonserniin kuuluvissa yhtiöissä yhteensä 28,9 miljardin euron varallisuutta (12/2023).​ Meiltä voi löytää myös uuden kodin tai toimitilan, tarjonnassa n. 4 700 vuokra-asuntoa ja ​600 000 m2 toimitilaa.​  

Vastuullisuustyömme perusta on asiakasomisteisuus ja aktiivinen roolimme suomalaisessa yhteiskunnassa. Vaikutamme vastuullisesti ja edistämme paikallisyhteisöjen ja koko yhteiskunnan turvallisuutta sekä hyvinvointia yhteiskuntavastuun kumppaneidemme kanssa. Valtakunnallisia yhteiskuntavastuun kumppaneitamme ovat esimerkiksi Suomen Punainen Risti, Syöpäsäätiö ja Suomen luonnonsuojeluliitto. 

Meillä työskentelee noin 3800 elämänturvaajaa eri puolella Suomea. Meille on tärkeää erinomaisen henkilöstökokemuksen jatkuva parantaminen. Panostamme elämänturvaajien hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Kehitämme jatkuvasti arvojemme mukaista yrityskulttuuria- meillä johdetaan Johtamislupaustemme mukaisesti arvostavasti, aktiivisesti ja tavoitteellisesti. Yhdessä koko henkilöstön voimin tehdyissä työntekijälupauksissa lupaamme asiakaspalvelijana, työyhteisön jäsenenä, johdettavana ja itsellemme kantaa vastuun, kehittää, kunnioittaa ja uskaltaa. Haluamme edistää tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössämme. 

Henkilöstökokemuksemme on huipputasoa. Olemme saavuttaneet useana vuonna peräkkäin Suomen innostavimmat työpaikat –tunnustuksen.  

Oletko sinä elämänturvaaja? - Tule mukaan osaksi tiimiämme!