HUS Helsingin yliopistollinen sairaala

Sairaanhoitaja Kehitysvammapsykiatrian osasto

  • Sijainti Kanta-Häme
  • Julkaistu 05.09.2024, 5:08
  • Haku päättyy 19.09.2024, 23:59
  • 19.09.2024, 23:59

Sairaanhoitaja Kehitysvammapsykiatrian osasto

Kiinnostaisiko sinua työskennellä kehitysvammalääketieteen parissa, osana tiivistä moniammatillista työyhteisöä? Haluaisitko olla mukana kehittämässä uudenlaista kehitysvammapsykiatrista hoitoa?

HUS Kehitysvammapsykiatrian Hämeenlinnan osastoilla tarjotaan hoitojaksoja henkilöille, jotka tarvitsevat erityistä apua ja tukea kehitysvammaisuutensa tai erityisvaikeuksiensa arvioinnissa, diagnosoinnissa tai kuntoutuksessa silloin, kun peruspalvelut eivät riitä.

Osastolla ratkotaan muun muassa potilaiden diagnostiikkaan, haastavaan käyttäytymiseen, vuorovaikutukseen ja lääkitykseen liittyviä pulmia. Tässä tehtävässä pääset työryhmän mukana pohtimaan diagnostisten kriteerien täyttymistä, laatimaan erilaisia arvioita, kokeilemaan ja luomaan erilaisia toimintamalleja haastavasti käyttäytyvien potilaiden arkeen. Työssä pääset kohtaamaan hyvin erilaisia potilaita ja haastamaan omaa osaamistasi.

Etsimme sairaanhoitajaa HUS Hämeenlinnan kehitysvammapsykiatrian osastolle määräaikaiseen työsuhteeseen 31.01.2025 asti. 

Vaativat kehitysvammahuollon palvelut ovat siirtyneet vuoden 2023 alusta osaksi HUS-yhtymää. Terveydenhuollon toimintaympäristön muutokset haastavat meitä tarkastelemaan toimintamallejamme ja mahdollistavat uudenlaisen toiminnan kehittämistä osana erikoissairaanhoitoa.

Työssä vaativien potilaiden kanssa tarvitset vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä asiakaslähtöistä ja rohkeaa työotetta. Työssäsi tarvitset erityisosaamista puhetta tukevien ja korvaavien kommunikointimenetelmien käytöstä sekä kokemusta autismikuntoutuksesta ja mielenterveystyöstä. Eduksi on, jos olet jo kokenut osaaja, mutta voit olla myös uusi kehitysvamma-alalla.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 058,45 €/kk ja mahdolliset kokemus- ja muut lisät.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 19.9.2024 mennessä. Tutustumme hakemukseesi jo hakuajan kuluessa ja kutsumme hakijoita haastatteluun. Sijaisuus voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä. HUSissa olet elämäntyössä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, rikosrekisteriotetta ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Sanna Kuivalainen, p. 040 304 8104. 
(sanna.p.kuivalainen@hus.fi). 

Yhdenvertaisuus on yksi arvoistamme. Edistämme aktiivisesti monimuotoisuutta työyhteisössämme. Meille ovat tervetulleita monenlaiset työntekijät – eri ikäiset, eri sukupuolia olevat sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvat henkilöt.

HUS – vaikuttavinta hoitoa

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: