Nordic JobCentre Oy, Seinäjoki

CNC-koneistaja Kauhajoelle

  • Sijainti Kauhajoki
  • Julkaistu 04.09.2024, 20:56
  • Haku päättyy 30.09.2024, 0:00
  • 30.09.2024, 0:00

CNC-koneistaja Kauhajoelle

Haemme asiakasyritykseemme Kauhajoen alueelle CNC-KONEISTAJAA kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen

TOIVOMME

* Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai koneistajan koulutusta
* Ahkeraa ja itsenäistä työotetta
* Tahtoa oppia tekemään työt itsenäisesti
* Vähintään 18 vuoden ikää
* Sujuvaa suomen kielen taitoa

TARJOAMME

Me NJC:llä tarjoamme varman palkanmaksun, ammattitaitoisen työsuhdeasioiden hoidon, asialliset työvaatteet ja varusteet sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Miksi töihin NJC:lle? Lue lisää täältä!

Kyseessä on hyvä turvallinen työnantaja, jossa asiat hoituvat ja ihmiset viihtyvät. Tarjolla on kokoaikainen työsuhde, jossa on tarkoitus vuokratyösuhteen jälkeen työllistyä yritykseen vakituiseksi työntekijäksi. Työ on yleensä päivätyötä, joskin joskus voi olla, että työtä tehdään tilauksien ruuhkautuessa vähän pidempänä päivänä, ja myös joskus kahdessa vuorossa.

Jätä hakemuksesi heti, koska ensimmäinen sopiva tekijä saa työn. Lisätietoja paikasta antaa arkisin klo 9-15:30 Taina Varttila p. 050 521 4411.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut henkilöstö- ja työmaapalveluita joustavasti ja luotettavasti jo 30 vuoden ajan. Työllistämme vuosittain sadoilla työmailla ja kymmenissä tehtaissa noin 1000 rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaista, joista jokainen on tärkeä osa NJC:n tarinaa. Lue työntekijöidemme kokemuksia osoitteesta .

NJC – Aidosti ammattilainen

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: