Faba osk

HUOLTOASENTAJA maidontuotannon automaatiolaitteisiin

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 04.09.2024, 14:32
  • Haku päättyy 25.09.2024, 0:00
  • 25.09.2024, 0:00

HUOLTOASENTAJA maidontuotannon automaatiolaitteisiin

F Tekniikka Oy hakee huoltoasentajaa Etelä-Pohjanmaan alueelle lypsyrobottien ja muiden maidontuotannon automaatiolaitteiden huolto- ja asennustehtäviin. Faba-konserniin kuuluva F Tekniikka on helmikuussa 2024 perustettu yritys, joka toimii Suomessa GEA:n karjataloustuotteiden jälleenmyyjänä. Yrityksemme toimipaikka sijaitsee Seinäjoella, ja meillä työskentelee tällä hetkellä 13 ammattilaista.

Tehtävään kuuluvat maidontuotannon automaatiolaitteiden määräaikaishuoltojen ja korjausten tekeminen, laitteiden asennukset sekä ajoittainen päivystysvalmius. Työ on itsenäistä, liikkuvaa ja tehdään pääasiassa asiakkaidemme maatiloilla. Työajat ovat joustavat ja työssä on itse mahdollisuus vaikuttaa oman työn suunnitteluun. Työ sisältää myös ajoittaista matkustusta kotimaassa sijaitseviin asennuskohteisiin.

Tarjoamme koulutuksen työhön ja laitteisiin. Sinulta toivoisimme vähintään perustason osaamista IT-asioissa, perustietämystä sähkö- ja automaatiolaitteista tai mekaanisesta kunnossapidosta sekä perustason osaamista englannin kielestä. Vähintään B-luokan ajokortti on välttämätön työssä. Eduksi katsomme kokemuksen maatalousalalta sekä päivystysluonteisesta työstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Jyrki Knuuttila, jyrki.knuuttila@ftekniikka.fi / puh. 0500 809 875.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö, Joustotyö, Arkisin, Viikonloppuisin
Matkustaminen:Työhön kuuluu matkustamista
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Lähetä hakemus tai ole yhteydessä:
huoltopäällikkö Jyrki Knuuttila, jyrki.knuuttila@ftekniikka.fi / puh. 0500 809 875
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Faba osk

F Tekniikka tarjoaa nykyaikaiset tekniset ratkaisut maidontuotannon ja karjatalouden tarpeisiin. Valikoimastamme löydät laadukkaiden ja tunnettujen tuotemerkkien tuotteet niin robottilypsyyn, ruokintaan, pihattosi kalustukseen kuin ilmanvaihtoon, valaistukseen ja puhtaanapitoon. Lisäksi tarjoamme edustamiemme tuotteiden asennus-, varaosa- ja huoltopalvelut. F Tekniikka on osa Faba-konsernia.