K-ryhmä

Data Product Owner, K Retail Media

  • Sijainti
  • Julkaistu 04.09.2024, 8:52
  • Haku päättyy 22.09.2024, 3:00
  • 22.09.2024, 3:00

Data Product Owner, K Retail Media

Tunnetko intoa ja paloa datakehitystä kohtaan? Haluatko toimia strategisesti merkittävässä dataroolissa? Arvostatko ketteriä toimintatapoja ja mahtavaa tiimiä?

Etsimme nyt Data Product Owneria vastaamaan K Retail Median dataratkaisujen toteutuksesta. Tässä roolissa vastaat liiketoiminnallista lisäarvoa luovien dataratkaisujen määrittelystä, hallinnasta ja toteutuksesta aina data-alustalta loppukäyttäjälle näkyviin visuaalisiin datatuotteisiin. Tehtävänäsi on määritellä lopulliset datatuotteet yhdessä loppukäyttäjien ja liiketoiminnallisten sidosryhmien kanssa sekä johtaa tuotteiden toteutusta teknisten sidosryhmien kanssa. Tavoitteidesi saavuttamiseksi saat laajan moniosaavalta kehitystiimiltämme sekä muilta sisäisiltä tiimeiltämme.

K Retail Median -kokonaisuudesta saat lisätietoa verkkosivuiltamme: https://www.kesko.fi/k-retail-media/.

Odotamme sinulta:
– Kokemusta datatuotteiden kehittämisestä ja johtamisesta (määrittely, datan hallinta, laatu ja kehitys, toteutus, seuranta, analysointi) esimerkiksi analyytikon tai muun vastaavan tehtävän kautta – Kokemusta projektinhallinnasta ja/tai Product Ownerina toimimisesta – SQL osaamista sekä kiinnostusta tutkia ja hyödyntää dataa – Eri tietojen visualisointityövälineiden tuntemusta esim. Looker, PowerBI – Kykyä kommunikoida sekä liiketoiminnan että teknisten sidosryhmien kanssa
Tarjoamme sinulle:
– Mahdollisuuden työskennellä K-ryhmän päivittäistavarakaupan strategian toteutuksen kannalta keskeisessä dataroolissa – Motivoivan, kannustavan ja kasvavan kehitystiimin ja työyhteisön, joka mahdollistaa itsensä kehittämisen niin data- kuin liiketoimintaosaamisenkin saralla – Ketterät toimintatavat ja modernit työvälineet sekä teknologiat – Monipuoliset uramahdollisuudet ja henkilökuntaedut
Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Ville Tarvonen, 050 431 2575: 9.9.2024 klo 15-16 sekä 12.9.2024 klo 14-15.

Suoritamme huumausainetestauksen valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkua.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

K-ryhmä

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset – niin kaupoissa kuin toimistoilla.