Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Lähihoitaja, kotihoito, Lohja

  • Sijainti Lohja
  • Julkaistu 03.09.2024, 10:01
  • Haku päättyy 01.10.2024, 15:45
  • 01.10.2024, 15:45

Lähihoitaja, kotihoito, Lohja

Kotihoidon työntekijänä viihdyt varmasti, jos pidät itsenäisestä asiakastyöstä, vastuunotosta sekä moniammatillisesta yhteistyöstä. Tukenasi sinulla on koko kotihoidon tiimi: lähihoitajakollegat, ryhmän sairaanhoitajat, työnjakaja ja kotihoidon esihenkilö.

Työ kotihoidossa on monipuolista ja merkityksellistä. Asiakkaina ovat kotona asuvat eri-ikäiset lohjalaiset. Kotihoidossa tehdään hoito-, hoiva- ja huolenpitotehtävien lisäksi myös sairaanhoidollisia tehtäviä, joten tämä on myös loistava mahdollisuus sinulle oppia kokonaan uusia taitoja tai vahvistaa vanhaa osaamistasi. Aloittaessasi sinulle suunnitellaan yksilöllinen perehdytys, jonka jälkeen on turvallista siirtyä itsenäiseen asiakastyöhön.

Työpaikka sijaitsee Ojamotalossa osoitteessa Everstinkatu 3 K, 08200 Lohja
Työ kotihoidossa on kaksivuorotyötä jaksotyössä. Työvuoroihisi voit vaikuttaa itse työvuorojen suunnitteluvaiheessa, jolloin työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on joustavampaa. Hakijoiden haastattelut aloitamme jo hakuaikana, tehtävän aloittamisajankohdasta sovitaan erikseen.

Ajokortti kotihoidossa on välttämätön, omaa autoa et kuitenkaan välttämättä tarvitse.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi työskentelemään kotihoitoon! Me täällä huolehdimme hyvin asiakkaistamme ja myös sinusta työkaverina.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään:
– ajokorttia (työautot manuaalivaihteisia)
– tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
– tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä

Tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote. Tehtävään valitulle teetetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy työsuhteen keston mukaan.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka Tehtäväkohtainen palkka: 2562.95 €/kk
Työskentelyaika:Jaksotyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Tehtävästä lisätietoja antaa kotihoidon aluevastaava Sari Oksanen p. 050 5613193 virka-aikana.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Lähihoitajan vakinainen toimi Lohjalla, Virkkala-Ojamon palvelupisteessä