WorkPower Teollisuus Oy

Sähköautomaatioasentaja Bilfingerille

  • Sijainti Porvoo
  • Julkaistu 03.09.2024, 9:35
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59

Sähköautomaatioasentaja Bilfingerille

Etsitkö sähköautomaatioalan monipuolisia työtehtäviä, joissa pääset haastamaan omaa ammattitaitoasi? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on rento tekemisen meininki ja mukava työporukka?

Etsimme nyt asiakkaallemme Bilfinger Finland Oy:lle sähköautomaatioasentajaa Porvooseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tarvetta on sekä osaavalle ammattilaiselle, että uraansa aloittelevalle asentajalle.

Bilfinger on kansainvälinen teollisuuden ja tekniikan palveluiden tuottaja useilla eri aloilla ja markkinoilla. Konsernilla on maailmanlaajuisesti 31,000 työntekijää ja pääkonttori sijaitsee Mannheimissa, Saksassa. Pohjoismaissa Bilfinger on edustettuna Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa, ja heitä on 3,500 työntekijää erilaisissa projekteissa mielenkiintoisilla asiakkailla sekä koti- että ulkomailla. Bilfingerin palvelut kattaa koko ketjun käsittäen konsultoinnin, tekniikan alan, tuotannon, kokoonpanon, kunnossapidon, seurannan – sekä myös ympäristötekniikan ja digitaaliset sovellukset. Haluatko sinä tulla osaksi #teamBilfinger

Työpäiväsi

Työpäiväsi Kilpilahden teollisuusalueella sisältävät monipuolisia teollisuuden sähköautomaation työtehtäviä, kuten instrumentointia, koestuksia, vianhakua sekä erinäisiä mekaanisia asennuksia. Osaamisesi mukaan toimenkuvaasi voi kuulua myös hitsaus sekä impulssiputkitukset. Pääset työskentelemään ammattitaitoisessa ja rempseässä työyhteisössä, jossa osaamistasi arvostetaan ja tekemiseesi luotetaan. Työtä tehdään paikoitellen korkeissa ja ahtaissa olosuhteissa, sekä taivasalla, joten olethan sujut vaihtuvien työpisteiden kanssa.

Työaikasi on maanantaista torstaihin klo 7–16 ja perjantaisin pääset nauttimaan viikonlopusta jo klo 13.30. Työt on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan. Työsuhteessasi on käytössä Teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

* Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. sähköautomaatioasentaja)
* Kokemusta kunnossapito- tai sähköautomaatiotöistä
* Motivoitunutta työasennetta sekä halua oppia uutta
* Kuvanlukutaitoa sekä piirikaavioiden ymmärrystä
* Voimassa olevia tulityö- ja työturvakortteja

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa ja mielenkiintoisissa sähköautomaatioasentajan tehtävissä. Perusteellisen perehdytyksen jälkeen pääset hyödyntämään osaamistasi vaihtelevissa työtehtävissä, joissa saat myös kehittää omaa ammattitaitoasi. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden vuokratyösuhteena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen Bilfinger Finland Oy toivoo sinun jäävän työskentelemään heidän kirjoilleen vakituiseksi työntekijäksi.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Olisiko Bilfinger juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään suoraan WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Olivia Savolainen
olivia.savolainen@workpower.fi
040 757 9765

Avainsanat: sähköautomaatioasentaja, sähköasentaja, asentaja, kunnossapito, sähköautomaatio, teollisuus

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: