EHO Hieronta Oy

Koulutettu Hieroja

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 02.09.2024, 20:35
  • Haku päättyy 30.09.2024, 0:00
  • 30.09.2024, 0:00

Koulutettu Hieroja

Me haluamme tehdä hieronnasta osan jokapäiväistä arkea. Avasimme ensimmäisen pisteen Helsingin Töölöön keväällä 2022 ja Lauttasaareen keväällä 2024. Meidän konseptistamme on todella tykätty, olemme saaneet molemmissa toimipisteissämme Googlessa viiden tähden arviot.

Suurimpana tekijänä näissä arvosteluissa on meidän huipputekijät. Meille on ollut todellinen onni, että molemmat toimipisteemme on täynnä loistotyyppejä, mutta kasvu vaatii lisäkäsiä ja näin ollen meidän huippuhierojille kavereita. Oletko se sinä, koulutettu hieroja, joka haluaa olla kanssamme kasvamassa seuraavalle tasolle?

Kehitämme, luomme uutta ja viemme konseptiamme koko ajan eteenpäin hierojiemme kanssa. Töissä kuuluu meidän mielestä olla myös hauskaa ja yhdessä tekemällä saamme parhaat tulokset aikaan.

Emme halua asetella tähän nyt mahtavan pitkää listaa, mitä kaikkea sinun täytyy olla, ei olla hakemassa yksisarvisia vaan hyviä tyyppejä, joilla on hyvät otteet hieroa. Toivomme, että olet luonteeltasi iloinen ja avoin, olet koulutettu hieroja (tai olet valmistumassa) ja olet valmis sitoutumaan meihin vähintään kahdeksi päiväksi viikossa (eli voit olla koko- tai osa-aikainen). Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, meille tosi tärkeää on, että asiakkaamme saavat aina Eholla loistavan ja rentouttavan fiiliksen, joten odotamme, että sitoudut konseptiimme.

Sinulle hierojana tarjoamme seuraavaa:

Meidän hienot ja rentouttavat tilat loungeineen.
Valmiin asiakaskunnan, tarvittavat materiaalit ja järjestelmät.
Hauskat oheistapahtumat kuten kesäjuhlat, pikkujoulut ja synttärit.
Yhdessä opimme ja kehitämme konseptiamme sekä sitoudumme kouluttamaan hierojiamme kehittymään hierojina.
Teemme joka päivä töitä sen eteen, että hierojillamme olisi kalenterissa mahdollisimman paljon varauksia ja kuukausittain isoja laskuja meille Eholle.
Selkeän palkkiomallin: 33€/ 45minuutin hieronta laskutettuna.

Työsuhde:Yrittäjyys
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka 33€/h
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö, Arkisin, Viikonloppuisin
Paikkoja:4
Hakuohjeet:Tutustu konseptiimme osoitteessa eho.fi ja lähetä avoin hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@eho.fi mahdollisimman pian, mutta 30.9. mennessä.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

EHO Hieronta Oy

Eho Hieronta on perustettu vuonna 2022, jolloin avasimme ensimmäisen toimipisteemme Helsingin Töölöön. Vuonna 2024 laajennuimme ja avasimme uuden toimipisteen Lauttasaareen.

Eho on uudenlainen hierontakonsepti, jossa harmonisesti yhdistyy tarkasti suunniteltu hieronnan sisältö sekä asiakaspalvelun eri vaiheet. Tavoitteenamme on luoda uudenlainen hierontapaikka, jonne asiakkaan on helppo tulla ilman stressiä.