Mehiläinen Oy

Lähihoitaja, Onnikoti Runo, Turku

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 02.09.2024, 13:40
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59

Lähihoitaja, Onnikoti Runo, Turku

Lähihoitaja, Onnikoti Runo, Turku

Tule tekemään kehitysvammaisten ohjaustyötä ainutlaatuiseen joukkoomme Onnikoti Runoon!

Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Mihin tulet töihin?
Onnikoti Runo tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista kehitysvammaisille henkilöille. Runo sijaitsee rauhallisella alueella, hyvien kulkuyhteyksien varrella nykyaikaisissa tiloissa. Meille on tärkeää, että asukkaamme saavat elää oman näköistä elämää ja että he kokevat tulevansa nähdyksi sekä kuulluksi. Toimintamme on aktiivista, panostamme siihen, että yksikkömme on kodinomainen ja asukkaillamme on riittävästi mielekästä tekemistä ja heillä on kaikin puolin hyvä olla. Asukkaan yksilöllinen hoiva huomioidaan toiminnassamme päivittäin sekä heidän erityistarpeensa mm. kommunikaation, liikkumisen ja apuvälineiden osalta. Toiminnassamme ovat aktiivisesti mukana myös läheiset ja muut verkostot. 

Mitä pääset tekemään?
Lähihoitajana pääset tekemään jokapäiväistä hoitotyötä ja kehittämään yksikkömme toimintaa yhteistyössä muiden tiimiläisten kanssa. Moniammatilliseen joukkoomme soljahtaa hyvin niin kokenut konkari kuin vasta työuran alkuvaiheessa oleva tekijä. Hyödynnämme tiimissä kaikkien omia vahvuuksia ja tuemme toisiamme ja saat työhösi kattavan perehdytyksen. Pääset suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään asukkaidemme hyvää hoitoa ja ohjausta vaikuttaen heidän elämänlaatuunsa. Meillä koetaan, että töihin on aina mukava tulla ja meidän työporukkamme on paras. 

Kuka sinä olet?
Haemme oma-aloitteista ja ahkeraa lähihoitajaa, vakituiseen työsuhteeseen. Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Työn hoitaminen vaatii riittävän hyvän suullisen ja kirjallisen suomen kielen taidon. Tuntemus kehitysvammatyöstä on etu, mutta aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi kehitysvammaisten kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää.

Miksi tulisit meille töihin?
Onnikoti Runossa pääset osaksi huumorintajuista ja joustavaa työyhteisöä, johon otamme sinut mielellämme mukaan. Toivomme sinulta kykyä oman työn johtamiseen sekä joustavaa asennetta. Mehiläisenä tarjoamme käyttöösi kattavat henkilöstöedut sekä monipuoliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Työ on 3-vuorotyötä.

Lähetäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta! Haethan tehtävää 22.9.2024 mennessä. Ole kuitenkin nopea, täytämme paikan heti sopivan työkaverin löytäessämme.

Kiinnostuitko tehtävästä, kerromme mielellämme lisää:
Tiimivastaava Nella Litja
0505710999,
nella.litja@onnikodit.fi

Palvelujohtaja Reija Laakso
0406719868
reija.laakso@onnikodit.fi

Meidät tavoittaa parhaiten arkisin klo 9–15 välisenä aikana

 
Koti täynnä ainutlaatuista elämäniloa.

Onnikodeissa tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa hän voi elää mahdollisimman antoisaa ja turvallista arkea. Panostamme yksilöllisyyteen sekä laatuun ja palvelumme lähtökohtana ovat aina asukkaan omat ainutlaatuiset ominaisuudet, vahvuudet, mielenkiinnon kohteet sekä tuen tarpeet.

Onnikodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: