Terveystalo

Bioanalyytikko, Helsinki Kamppi

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 30.08.2024, 17:09
  • Haku päättyy 22.09.2024, 3:00
  • 22.09.2024, 3:00

Bioanalyytikko, Helsinki Kamppi

Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme Bioanalyytikkoa Helsinki Kamppiin. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä työ bioanalyytikkona Kampissa pitää sisällään?

Terveystalon bioanalyytikot ovat kliinisen laboratoriotyön ammattilaisia. Näytteenottotyön lisäksi monipuolinen tehtävänkuva sisältää näytteiden analysointia eri laitteilla, tulosten arviointia ja raportointia. Lisäksi pääset halutessasi syventämään osaamistasi kliinisen fysiologian ja -neurofysiologian tutkimuksilla. Pääset tekemään töitä erilaisten ihmisten kanssa, sillä tärkeä osa työnkuvaa on asiakaspalvelu sekä potilaan ja kollegojen ohjaaminen.

Kampin laboratoriossa analytiikan parissa työskentely kuuluu olennaisena osana bioanalyytikon työhön. Terveystalo Kampissa on laaja osaajaverkosto terveyspalveluiden erikoisalojen ammattilaisia, joten myös laboratoriotutkimusvalikoima ja -tarjonta on meillä monipuolista. Kampin laboratorion kliiniseen tutkimusvalikoimaan kuuluu pitkäaikaisrekisteröintejä (esimerkiksi holter- ja unilaite-rekisteröinnit), monipuolisia keuhkofunktiotutkimuksia (esimerkiksi spirometria-, metakoliini- ja typpioksimetri-tutkimukset) lisäksi meillä tehdään rasitus-EKG sekä EEG-tutkimuksia.

Työyhteisömme toimii dynaamisesti hyvässä yhteishengessä. Kollegiaalisuus on tiimimme tärkeä arvo; ketään ei jätetä yksin, apua saa aina sekä perehdytämme tehtäviin huolellisesti. Kuitenkin jokainen pääsee itsenäisesti työskentelemään, jokainen saa olla oma itsensä ja pääsee kehittämään osaamistaan oman kiinnostuksen mukaisesti.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva kokoaikatyö ja työtä tehdään kolmessa vuorossa. Työaikamme ovat pääsääntöisesti klo 7-15, klo 10-18, klo 13-21 ja klo 21-07. Laboratoriomme on auki 24/7. Yövuoroa ei ole kaikkien välttämätöntä tehdä, mutta yötyörinkiimme pääsee mukaan riittävän kokemuksen sekä yötyöhön vaaditun perehdytyksen jälkeen. Työvuorosuunnittelumme toteutetaan 6 viikon sykleissä ja siinä pyritään huomioimaan ammattilaistemme erilaiset elämäntilanteet ja toiveet. Viikonlopun aukiolon sekä 24/7 toiminnan vuoksi myös arkivapaiden toiveiden toteutukseen on meillä mahdollisuus.

Työ on suunniteltu alkavaksi 1.10.2024, mutta meillä on mahdollisuus joustaa aloitusajankohdan osalta.

 On ihanaa, että saan tehtävässäni olla hoitotyössä mukana asiakasta lähellä ja ratkoa monenlaisia ongelmia. Teknisempi puoli ja erilaisilla laitteilla tehtävä työ tasapainottaa kokonaisuutta. Jatkuvan työkierron ansiosta meillä pääsee harjoittamaan bioanalyytikon ammattia todella monella eri sektorilla, mikä ei ole alallamme itsestäänselvyys, kertoo bioanalyytikko Tuulikki Malo Oulun Terveystalosta.

Lue lisää bioanalyytikon työstä Terveystalossa tai tutustu kollegan työhön täältä!

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

– Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, työsuhdepyöräedun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon, joka sisältää peruspalveluiden lisäksi muun muassa lähetteelliset erikoislääkärikäynnit ja mielen hyvinvoinnin palveluita, kuten lyhytpsykoterapian.
– Inhimillisen työntekopaikan, jossa elämääsi jää työn ohessa tilaa niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa erilaisin vuoro- ja työaikajärjestelyin. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
– Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa. – Tukemme ja kannustuksemme ammatilliseen kasvuun. Saat henkilökohtaisen koulutuspolun, joka suunnitellaan puolivuosittain. Koulutuspolku sisältää työssä kehittymisen sekä osaamisen syventämisen kannalta tärkeitä koulutuksia.
– Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön – niin etänä kuin kivijalassakin.
– Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on bioanalyytikon tutkinto. Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat bioanalytiikan opiskelijat. Toivomme hakijalta hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta.

Edellytämme sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Eduksi katsomme aiemman osaamisen laboratoriohoitajan/bioanalyytikon töistä.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta viimeistään 22.09.2024. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Laita hakemuksesi pian sillä sopivan hakijan löydyttyä teemme työsopimuksen jo hakuaikana.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään palveluvastaava Pauliina Kouri (pauliina.kouri@terveystalo.com).

Tervetuloa Terveystaloon!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Muu
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Terveystalo

Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin yksityinen terveyspalveluyritys ja johtava toimija työterveydessä Pohjoismaissa. Tarjoamme monipuolisia perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja hyvinvoinnin palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille sekä julkiselle sektorille. Terveystalon digivastaanotto palvelee ajasta ja paikasta riippumatta 24/7. Terveyden ja hyvinvoinnin palveluja tarjoaa myös yli 370 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Ruotsissa tarjoamme työterveyden palveluita 152 toimipaikassa. Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu yhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus.

Vuonna 2023 Suomen Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta ja asiakaskäyntejä tehtiin noin 7,6 miljoonaa, joista noin kolmannes toteutui etäkanavissa. Terveystalossa työskentelee yhteensä yli 15 500 terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaista. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen työn liiton jäsen.

Terveystalo on savuton työpaikka.