Eezy Oyj

Konelumityöntekijöitä tulevalle talvikaudelle

  • Sijainti Lappeenranta
  • Julkaistu 30.08.2024, 15:51
  • Haku päättyy 31.12.2024, 23:59
  • 31.12.2024, 23:59

Konelumityöntekijöitä tulevalle talvikaudelle

Etsimme asiakasyrityksellemme Lappeenrantaan konelumityöntekijöitä tulevalle talvikaudelle. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava ja töitä on tarjolla lumitilanteen mukaan. Työ sisältää koneella tehtävän lumenaurauksen lisäksi myös hiekoitusta. Työkoneena Wille 400/600- sarjaiset sekä traktorit. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

 

Hakijoilta odotamme: 

– aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä

– voimassaolevaa työturvakorttia

– joustavuutta ja huolellisuutta

– rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan

– suomen kielen taitoa

Mitä tarjoamme ja palkka: 

Töitä on tarjolla lumitilanteen mukaan.

Palkka: Kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan 12.94 eur/h + mahdolliset lisät

Hae työpaikkaa täyttämällä työhakemus osoitteessa eezy.fi. Liitä hakemuksellesi CV tai täytä profiiliin työkokemus- ja koulutustietosi. Muistathan klikata kiinnostuksesi työpaikkaan!

Huomioithan, että haastattelemme hakijoita koko hakuajan ajan ja työpaikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella arkisin klo 9-15 välillä numerosta 040 307 5600 tai sähköpostilla lappeenranta.eezy@eezy.fi.

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:5
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,