Bolt.Works Oy

Ruoka- ja ateriatyöntekijä, Oulu

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 30.08.2024, 15:37
  • Haku päättyy 04.10.2024, 23:00
  • 04.10.2024, 23:00

Ruoka- ja ateriatyöntekijä, Oulu

Asiakasyrityksemme etsii tehokkaita ja ahkeria ruoka- ja ateriatyöntekijöitä Oulun seudulle!

Töitä on tarjolla muunmuassa päiväkodeissa, kouluilla, lounasravintoloissa ja monissa muissa kohteissa.

Työtehtäviin kuuluu mm. astiahuoltoa, ruokien esille laittoa, mahdollista asiakaspalvelua ja ruuan valmistusta osaamisen mukaan ja muita keittiön avustavia tehtäviä.

Työnhakijoilta odotamme voimassa olevaa hygieniapassia, hyvää suomenkielen taitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä ja reipasta työotetta.

Työkeikkojen kesto vaihtelee päivästä kuukausiin. Todella monipuoliset mahdollisuudet tehdä niin keikkaa kuin pidempääkin pätkää töitä.

Jos kiinnostuit, hae paikkaa jo tänään!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 10.09.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:3
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!