Mehiläinen Oy

Tiimivastaava, Provesta Varpu, Oulu

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 30.08.2024, 9:30
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Tiimivastaava, Provesta Varpu, Oulu

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen! 

Haemme tiimivastaavaa Provesta Varpuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Määräaikaisuus kestää elokuuhun 2025. 

Provesta Varpu on mielenterveyskuntoutujien asumispalveluyksikkö, joka sijaitsee Oulun Toppilansalmessa. Olemme osa Ykköskotien palveluita erillisenä palvelutuotteena erityisryhmille, jonka keskiössä ovat asukkaiden omat asuinhuoneistot integroituna tavanomaiseen asuinympäristöön. 

Tiimivastaava vastaa toimintayksikön asiakastyön toteuttamisesta, kehittämisestä ja kuntoutuksen suunnittelusta yhdessä yksikön työyhteisön kanssa. Arjen asiakastyö on asukkaan kokonaisvaltaista arjen ohjausta ja elämän tukemista asiakkaan omassa kodissa, yksikön yhteisissä tiloissa ja asioinneissa yksikön ulkopuolella. Lisäksi työ sisältää lääkehoidon toteuttamista.

Tiimivastaava työskentelee pääasiassa arkisin aamu- ja iltavuorossa. Lisäksi tiimivastaava toimii yksikön esihenkilön sijaisena tarvittaessa. 

Olet koulutukseltasi sosionomi tai sairaanhoitaja (AMK). Lisäksi sinulla on kokemusta asumispalveluista ja kuntoutuksen toteuttamisesta. Plussaa on, jos sinulla on lääkehoidon koulutus, ensiapukoulutus suoritettuna sekä omaat hygieniapassin ja ajokortin. 

Tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva, huumorintajuinen ja oma-aloitteinen kuntoutuksen ammattilainen. Toivomme myös, että olet joustava ja innokas työntekijä, joka sopii hyvin laadukkaaseen, kehittyvään ja energiseen organisaatioomme. 

Provesta Varpussa työn tekeminen on hauskaa ja työssä saa käyttää hyödyksi omaa osaamista sekä kiinnostuksen kohteita. Työntekijänä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. 

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistään 30.9.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia kuitenkin jo hakuajalla.
 
Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi! 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Tiina Leskelä
050 5954420 (arkisin 8-16)
tiina.leskela@mehilainen.fi 

 

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: