Henkilöstöpalvelu Heimo Oy

Maatalouskoneiden asentajia

  • Sijainti Savonlinna
  • Julkaistu 29.08.2024, 13:16
  • Haku päättyy 01.10.2024, 0:00
  • 01.10.2024, 0:00

Maatalouskoneiden asentajia

Oletko kiinnostunut maatalouskoneista ja niiden huoltotöistä? Onko sinulla jo vähän soveltuvaa kokemusta, mutta sitäkin enemmän halua kasvattaa osaamistasi koneiden parissa? Meillä olisi töitä tarjolla!

Haemme maatalouskoneiden asentajia Savonlinnaan ja Joensuuhun!

Mitä työ sisältää?

Työssä hoidat maatalouskoneiden monipuolisia huoltoja. Tehtävä sisältää esimerkiksi vianetsintää ja diagnostiikkaa, hydraulijärjestelmien asennuksia ja korjauksia sekä perushuoltoja. Huollamme traktorit, puimurit, aurat, lumilingot ja myös pienemmät koneet kiinteistönhuollon puolelta. Työ on kokoaikainen ja työskentely päivävuoroissa klo 8-16 välillä.

Mitä odotamme?

Haemme itsenäiseen työhön soveltuvaa henkilöä, joka haluaa kehittää ammattitaitoaan ja oppia moniosaajaksi. Sinulla on vähintään B-kortti, C-kortti katsotaan eduksi. Työssä pärjäät tarkkuudella ja huolellisuudella. Tartut työtehtäviin oma-aloitteisesti. Saat ammattitaitoisen tiimin täyden tuen. Meidän porukkaan sopii hyvällä huumorintajulla varustettu ja työtä pelkäämätön tekijä. Edellytämme suomen kielen osaamista.

Arvostamme soveltuvaa koulutustaustaa ja työkokemusta esimerkiksi raskaankaluston, maatalouskoneiden ja kiinteistöhuollon koneiden huolloista. Hitsausosaaminen katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja pitkäaikaisen jalansijan vakavaraisessa yrityksessä. Haluamme tarjota kehittymismahdollisuuksia ja räätälöimme työnkuvaasi mielenkiinnonkohteidesi pohjalta. Palkkaus määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi pohjalta. Työsuhde on alkuun 6-12kk määräaikaisuus Henkilöstöpalvelu Heimon kautta. Tämän jälkeen sinun on mahdollista jatkaa asiakasyrityksessämme työskentelyä vakituisesti.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

* Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

GDPR-säännösten mukaisesti emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä ansioluetteloita tai hakemuksia. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi suoraan rekrytointijärjestelmäämme.

HEIMOTARINA

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: