JWD Palvelut Oy

Raskaskalustokorjaaja kenttähuoltoon

  • Sijainti Pirkanmaa
  • Julkaistu 29.08.2024, 10:22
  • Haku päättyy 23.09.2024, 0:00
  • 23.09.2024, 0:00

Raskaskalustokorjaaja kenttähuoltoon

Etsimme asiakkaallemme kenttähuoltoasentajaa Pirkanmaan alueelle!

Asiakkaamme on kiinteistönhuollon ja maanrakennuskoneiden maahantuonnin, jälleenmyynnin ja huollon valtakunnallinen toimija. Asentajana pääset huoltamaan ja korjaamaan mm. kaivinkoneita, kuorma-autoja ja kurottajia. Työnkuvaan kuuluu paljon esimerkiksi hydrauliikkaletkujen vaihtoja, moottorikorjauksia ja määräaikaishuoltoja, joten mitä laajemmalla skaalalla raskaan kaluston mekaniikka ja hydrauliikka on hanskassa, sen parempi.

Työ on hyvin itsenäistä, joten raskaan kaluston korjaaminen tulisi olla sinulle jo ennestään tuttua. Eduksi katsotaan, mikäli sinulla on kertynyt myös ajokokemusta huollettavista koneista. Kohteisiin liikutaan talon huoltoautoilla, joten työ edellyttää voimassa olevaa B-ajokorttia. Kenttähuollossa olet päivittäin tekemisissä asiakkaiden kanssa, joten myyntihenkisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat ehdoton plussa.

Hyvälle tekijälle töitä on tarjolla vakituisestikin. Käytössä on kuukausipalkka mahdollisine lisineen, palkka määräytyy osaamisen mukaan. Viikkotyöaika on 37,5 h ja käytössä on liukuva työaika, talvikaudella lisäksi päivystysvuorot. Työkielenä on suomi, mutta mm. käytössä olevat diagnostiikkaohjelmat ovat englanninkielisiä, joten tarvitset työssäsi myös teknisen englannin ymmärtämistä.

Olisiko tässä just sulle sopiva duuni?
Jos kiinnostuit, soita Karolle 040 166 3747 ja jutellaan lisää. Voit myös täyttää hakemuksen ilmoituksesta löytyvästä linkistä tai laittaa vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostitse: karo.lehto@jwdpalvelut.fi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Jos tämä paikka ei miellyttänyt, laita avoin hakemus ja kerro millaista työtä haluat. Teemme parhaamme, että löydetään sulle just sun näkönen duuni!

JWD Palvelut – Me välitämme

JWD Palvelut on vuonna 2018 perustettu henkilöstöpalvelualan talo, jossa pyrimme luomaan ihmisläheisen kokemuksen heti ensitapaamisella. Hae meille ja anna meille mahdollisuus näyttää sinulle, mitä henkilöstöpalvelu voi parhaimmillaan olla!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: