JWD Palvelut Oy

Hakkuukoneenkuljettaja

  • Sijainti
  • Julkaistu 29.08.2024, 8:23
  • Haku päättyy 23.09.2024, 0:00
  • 23.09.2024, 0:00

Hakkuukoneenkuljettaja

Nyt olisi tarjolla työpaikka, jossa luonto on joka päivä lähellä. Haemme Etelä- ja Länsi-Suomessa toimivalle alansa johtavalle yritykselle puutavarahakkurin-/mobiilihakkurinkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen Kouvolan ja Hämeenlinnan alueille. Soita Karolle numeroon 040 166 3747 ja jutellaan töistä lisää.

Asiakkaamme tarjoaa luotettavaa palvelua sahojen, sellutehtaiden ja energialaitosten kierrätys- ja biopolttoaineiden kuljetuksissa sekä energiapuun hakkeen valmistuksessa maastossa ja terminaaleissa. Asiakkaamme tuottaa vuosittain yli 1 TW energiaa Etelä-Suomen suurien bioenergialaitosten tarpeisiin. Puutavarahakkurinkuljettaja on keskeisessä roolissa tuotantoprosessissa.

Tukenasi on vakavarainen yritys, joka panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja työturvallisuuteen. Tarjolla on hyvät henkilöstöedut ja kattava perehdytys uusille työntekijöille. Käytössä on moderni ja hyvä kalusto töiden tekemiseen.

Työssä eduksi katsotaan aiempi kokemus metsäkoneenkuljettajan, puutavara-autonkuljettajan tai kaivinkoneenkuljettajan töistä. Toivomme joustoa työaikojen suhteen, sillä töitä on tarkoitus tehdä viikko töitä, viikko vapaata, viikko töitä tahdilla.

Töitä riittää hyvälle ja motivoituneella tekijälle vuosiksi eteenpäin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä aikaile soittaa (040 166 3747) tai laittaa sähköpostia Karolle karo.lehto@jwdpalvelut.fi. Tehtävään valittava henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykselle.

Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Jos tämä paikka ei miellyttänyt, laita avoin hakemus ja kerro millaista työtä haluat. Teemme parhaamme, että löydetään sulle just sun näkönen duuni!

JWD Palvelut – Me välitämme

JWD Palvelut on vuonna 2018 perustettu henkilöstöpalvelualan talo, jossa pyrimme luomaan ihmisläheisen kokemuksen heti ensitapaamisella. Hae meille ja anna meille mahdollisuus näyttää sinulle, mitä henkilöstöpalvelu voi parhaimmillaan olla!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: