Bolt.Works Oy

Huoltoasematyöntekijä, Neste Lapintuuli, Kemi, Kemi

  • Sijainti Kemi
  • Julkaistu 28.08.2024, 11:47
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:00
  • 30.09.2024, 23:00

Huoltoasematyöntekijä, Neste Lapintuuli, Kemi, Kemi

Haemme innostunutta huoltoasematyöntekijää Neste Lapintuuleen, huoltoasemalle Kemiin.

Lapintuulen Neste on varmasti kaikille paikallisille, kuin ohikulkumatkalla oleville matkaajille tuttu huoltoasema, jonne olet aina tervetullut niin kahvikupposelle, kuin runsaalle lounaalle. Etsimme osaavaan ja iloiseen työyhteisöön huoltoasematyöntekijää toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Töiden aloitus on neuvoteltavissa ja työt voi aloittaa nopeallakin aikataululla.

Työ on kolmivuorotyötä ja tunteja 30h/vk. Työtehtäväsi koostuu paljolti asiakaspalvelusta mm. kassatyössä tuotteita myyden, mutta myös keittiön puolella avustaminen astiahuollossa ja yöaikaan myös ruoan valmistuksessa.

Mikäli olet asiakaspalveluhenkinen ja iloinen persoona, tartut ja haluat oppia huoltoaseman moninaisiin työtehtäviin innostavassa työympäristössä, lähetä meille hakemuksesi jo tänään! Älä jää odottamaan, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Tarjoamme:
– Palkkaus kokemuksen ja osaamisen mukaan, kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti
– Työtunnit 30 h / vk
– Työterveyspalvelut heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen
– Suosittelubonuksen 250 euroon asti kun sinä ja suosittelemasi kaveri työskentelette molemmat Boltilla

Odotamme hakijalta:
– Hygieniapassia (koulutamme tarvittaessa)
– Suomen kielen taitoa
– Joustavuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä tiimissä

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 05.09.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!