Personalhuset Staffing Group Oy

Työnjohtoharjoittelija

  • Sijainti Rauma
  • Julkaistu 27.08.2024, 16:02
  • Haku päättyy 01.10.2024, 0:00
  • 01.10.2024, 0:00

Työnjohtoharjoittelija

Onko sinulla aiempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapidon töistä ja haluaisit hypätä kokoa suurempiin saappaisiin työnjohtajan rooliin? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme teollisuuden kunnossapidon asiakkaallemme aloittelevaa työnjohtajaa. Asiakkaamme toimii teollisuus- ja voimalaitosympäristöissä ja työllistää mm. hitsaajia, putkiasentajia, sähköasentajia sekä mekaanisia kunnossapitoasentajia.

Työnjohtoharjoittelijan roolissa tehtäviisi kuuluu, yhdessä kokeneemman työnjohtajan kanssa, muun muassa työnjohto, henkilöstöresursointi, työnvalvonta, varaosien tilaaminen sekä asiakasyhteistyö. Töitä on tarjolla asiakaskohtaisesti pääsääntöisesti Rauman alueella, joten kotikaupungillasi ei ole niin väliä, mikäli matka taittuu auton ratissa jouhevasti. Työtä tehdään päivävuorossa ma-pe klo 7-15:30, mutta toivomme, että voit tarvittaessa joustaa työajoista. Voit olla myös opiskelija, jolloin työaikasi räätälöidään opintojesi mukaan, kunnes voit työskennellä kokopäiväisesti.

Ihanteellinen tausta tehtävään

– Soveltuvaa insinöörikoulutusta tai vastaavaa, voit olla myös valmistumassa oleva opiskelija
– Kokemusta teollisuuden kunnossapidon tehtävistä
– Itsenäistä ja työtäpelkäämätöntä asennetta, halua oppia uutta ja kehittyä
– Asiakaspalveluhenkisyyttä ja myyntihenkisyyttä
– Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
– Voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja
– Hyvää suomen kielen taitoa ja kohtalaista englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

– Monipuolisen ja haasteellisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ammattiosaamistasi asiantuntevan tiimin avustuksella
– Vakituisen työsuhteen hyvämaineisessa yrityksessä
– Kilpailukykyisen palkkauksen osaamisesi ja kokemuksesi mukaan

Noudatamme työsuhteessa Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Pirjo Häyhä-Salovaara, Senior Rekrytointikonsultti
puh. 0400 728 748
pirjo.hayha-salovaara@folka.fi

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Hakuaika päättyy 30.09.2024. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo hakuajalla, ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä. Emme valitettavasti huomioi sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten käytäthän vain tässä ilmoituksessa mainittua hakutapaa, kiitos.

Haluamme olla sinulle työelämäsi luotettavin, monipuolisin ja motivoivin työyhteisö ja rakentaa myös sinun työelämästäsi omannäköisesi. Saat HR-konsultin täyden tuen koko työsuhteesi ajaksi. Käytämme päivittäisessä työssämme We Care-varhaisen välittämisen mallia, jolla varmistamme henkilöstömme jatkuvan hyvinvoinnin.

Folka (Personalhuset Staffing Group Oy) on osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Työllistämme päivittäin yli 700 vuokratyöntekijää ympäri Suomen ja täytämme 100 rekrytointitoimeksiantoa vuosittain. Olemme luottokumppani työelämän eri vaiheissa jokaiselle asiakkaallemme ja työntekijällemme, ja juuri sitä pidämme suuressa arvossa. Olemme suoria, sanamme mittaisia ja teemme aina sen minkä lupaamme.

Folka – Yhdessä työelämässä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: