Terveystalo

Chat-lääkäri

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 27.08.2024, 9:59
  • Haku päättyy 31.10.2024, 2:00
  • 31.10.2024, 2:00

Chat-lääkäri

Lääkäri, arvostamme osaamistasi. Työskentelemme, jotta sinun työsi olisi mahdollisimman sujuvaa ja saisit keskittyä siihen, missä olet hyvä. Et jää missään uran vaiheessa yksin, tämän varmistavat yli 4500 muuta lääkäriä kaikilta erikoisaloilta. Ura-asiantuntijamme auttavat sinua urasi suunnittelussa ja ammatillisessa kehittymisessä hyvinvointisi huomioiden.

Kaikki toimintamme rakentuu korkean lääketieteellisen laadun varaan. Noudatamme kansallisia hoitosuosituksia ja kehitämme lääketieteellistä laatua jatkuvasti.

Tule Terveystalon DigiTerveyteen! Haemme lääkäreitä Lääkäri-chat 24/7-palveluun.

Terveystalon DigiTerveys on Terveystalon valtakunnallisista etäpalveluista vastaava yksikkö. Yksikkö vastaa etäpalveluiden kehityksestä ja niiden tuottamisesta yhdessä koko Terveystalon verkoston kanssa. DigiTerveyden lääkäritiimi palvelee kaikkia Terveystalon asiakkuuksia valtakunnallisesti eri etäkanavien kautta. Digitaalisten palvelujen kehitys on vauhdikasta ja digilääkärinä pääset halutessasi mukaan kehitystyöhön ja testaamaan uusia ratkaisujamme ensimmäisten joukossa.

Tällä hetkellä etsimme lääkäreitä Terveystalon Lääkäri-chat 24/7 -palveluun syyskuusta 2024 alkaen. Tuotamme etäpalveluita myös muissa etäasioinnin kanavissa, ja työnkuvasi voidaan rakentaa toiveittesi mukaan yhdestä tai useammasta vastaanottotyypistä:

– chat-vastaanotot – videovastaanotot

– puhelinvastaanotot

Haemme tehtävään ensisijaisesti yleislääkäreitä mielenkiintoiseen ja ammatillisesti haastavaan etätyöhön yksityisten ja työterveysasiakkaiden kanssa. Jos haluat laajentaa työmahdollisuuksiasi yleislääkärinä, voit pätevöityä työterveyslääkäriksi Terveystalon omalla pitkällä kurssilla tai suorittaa erikoislääkäritutkinnon lähes alusta loppuun työterveyshuollon koulutusohjelmassamme.

Työaika ja palkkaus järjestyvät joustavasti ja kilpailukykyisesti sopimuksen mukaan. Edellytämme Digilääkäreiltä vähintään kahden vuoden (2 v.) työkokemusta lähivastaanottotyöstä valmistumisen (LL) jälkeen ja sitoutumista vähintään kahteen työpäivään (n. 16 h) viikossa, joka voidaan jaotella usealle päivälle. Eniten työmahdollisuuksia on tarjolla arkisin virka-aikaan. Työskentely on mahdollista myös ilta- ja viikonloppuaikoina. Kirjaukset tehdään Terveystalon omaan potilastietojärjestelmään DH:lle.

Työskentelysi apuna sinulla on nimetty lääkäriasiakkuusvastaava, joka huolehtii osaltaan perehdytyksestäsi ja tuesta eri arjen tilanteissa. Lisäksi tukenasi ovat myös lääkäriverkostomme paikallisesti ja valtakunnallisesti.

Kaikki toimintamme rakentuu korkean lääketieteellisen laadun varaan, noudatamme kansallisia hoitosuosituksia ja kehitämme lääketieteellistä laatua jatkuvasti.

Haluatko kuulla lisää?

Ota rohkeasti yhteyttä, keskustelemme mielellämme eri vaihtoehdoista, jolla yhteistyömme pääsee alkamaan.

Voit laittaa myös viestiä urapalvelut@terveystalo.com ja otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.

Tervetuloa työkaveriksemme Terveystaloon!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Muu
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Terveystalo

Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin yksityinen terveyspalveluyritys ja johtava toimija työterveydessä Pohjoismaissa. Tarjoamme monipuolisia perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja hyvinvoinnin palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille sekä julkiselle sektorille. Terveystalon digivastaanotto palvelee ajasta ja paikasta riippumatta 24/7. Terveyden ja hyvinvoinnin palveluja tarjoaa myös yli 370 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Ruotsissa tarjoamme työterveyden palveluita 152 toimipaikassa. Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu yhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus.

Vuonna 2023 Suomen Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta ja asiakaskäyntejä tehtiin noin 7,6 miljoonaa, joista noin kolmannes toteutui etäkanavissa. Terveystalossa työskentelee yhteensä yli 15 500 terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaista. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen työn liiton jäsen.

Terveystalo on savuton työpaikka.