Adecco Finland Oy

Ilmastointiasentaja

  • Sijainti Rauma
  • Julkaistu 26.08.2024, 14:13
  • Haku päättyy 29.09.2024, 23:59
  • 29.09.2024, 23:59

Ilmastointiasentaja

TYÖTEHTÄVÄ

Ilmastointiasentajana työskentelet laivanrakennusprojektissa. Tehtävässä vastaat laivojen ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmien asennuksesta. Työ sisältää monipuolisia ja teknisesti vaativia tehtäviä. Työpaikka sijaitsee Rauman telakalla ja työtä tehdään päivävuorossa maanantaista perjantaihin 40h / viikko. Työsuhde on vakituinen.

Ilmastointiasentajana tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat:
– Ilmakanavien ja ilmastointiputkien asennus.

Ilmastointiasentajana työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Adecco on työnantajasi. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme vakituisen työsuhteen telakkateollisuudessa laivanrakennuksen parissa. Pääset työskentelemään ammattimaisessa tiimissä. Työsuhteen pohjana toimii teknologiateollisuuden työehtosopimus ja työsuhteen aikana sinulle kertyvät myös pekkaset. Tehtävän lähtöpalkka määritetään aiemman kokemuksesi mukaan. Adeccon työntekijänä kerrytät myös Adeccon koulutuspisteitä, joita voit käyttää oman ammatillisen osaamisesi kehittämiseen.

– vakituinen työsuhde
– palkkaus kokemuksen mukaan
– Adeccon koulutuspiste-edut

ODOTAMME SINULTA

Tehtävässä menestymiseksi sinulla on mieluusti aiempaa kokemusta laivateollisuuden LVI-asennuksista. Työntekijänä olet luotettava ja ahkera ja pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomen kielellä. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat:
– aiempi kokemus laivateollisuuden LVI-asennuksista
– sujuva suomen kielen taito
– nuhteeton tausta
– luotettavuus ja ahkeruus

YRITYKSESTÄ

Olemme yli 20 vuoden ajan yhdistäneet taitavia työntekijöitä mielenkiintoisiin työpaikkoihin. Adecco on osa maailman suurinta ja johtavaa henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, jolla on maailmanlaajuisesti 5000 toimipistettä yli 60 maassa. Globaalista taustastamme huolimatta meillä on vankka paikallistuntemus Suomen eri alueista. Lue lisää meistä osoitteessa www.adecco.fi.

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävää 29.9.2024 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä hausta vastaavaan HR-konsulttiin Adeccolla:

Sini Hembes, Adecco 040-664 1447

Kiitos hakemuksestasi!

AVAINSANAT
Ilmastointiasentaja, LVI-asentaja, laivateollisuus, telakka, Adecco, Rauma

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: