Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy

Avoin hakemus ravintolatöihin

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 23.08.2024, 15:52
  • Haku päättyy 01.01.2025, 0:00
  • 01.01.2025, 0:00

Avoin hakemus ravintolatöihin

Ravintola-alan osaaja Tampereelle – meillä on paikka sinulle!

Meillä on jo 15 vuoden kokemus tarjoilu- ja baarityöskentelystä Tampereen keskustan sykkeessä, ja haluamme löytää joukkoomme osaajia, jotka arvostavat hyvän työn jälkeä ja haluavat olla mukana luomassa upeita asiakaskokemuksia.

Onko sinulla kokemusta ravintola-alalta tai oletko opiskellut alaa ja etsit uusia haasteita? Hienoa, meillä voisi olla sinulle täydellinen tilaisuus! Etsimme asiakasyrityksillemme Tampereen alueelle innokkaita ravintola-alan ammattilaisia, joilla on intohimo hyvään palveluun ja halu kehittyä työssään.

Mitä toivomme sinulta:

* Koulutus tai työkokemus ravintola-alalta
* Asiakaspalveluhenkisyyttä ja aitoa halua tuottaa unohtumattomia asiakaskokemuksia
* Joustavuutta ja valmiutta työskennellä vaihtelevissa vuoroissa asiakasyritystemme tarpeiden mukaan
* Positiivista ja oma-aloitteista asennetta
* Aiempi kokemus tarjoilu- tai baarityöstä on ehdottomasti plussaa, mutta tärkeintä on oikea asenne ja halu tarttua toimeen.

Miten haet? Hakeminen on helppoa! Täytä yhteystietosi, vastaa muutamaan monivalintakysymykseen ja lataa mukaan CV

– hakemuskirjeen voit liittää mukaan, jos haluat kertoa itsestäsi lisää. Jos löydämme sinulle sopivan työpaikan, kutsumme sinut haastatteluun!

Huomioithan, että etsimme täysi-ikäisiä (vähintään 18-vuotiaita) työnhakijoita. Kaikkiin tehtäviin ei välttämättä vaadita aiempaa työkokemusta, mutta oma-aloitteisuus ja tiimihenkisyys ovat ominaisuuksia, joita arvostamme!

Kiinnostuitko? Jätä avoin hakemus ja liity huippuporukkaan tuottamaan unohtumattomia elämyksiä Tampereen ravintolamaailmassa!

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:5
Lähde: Työmarkkinatori