Pirkanmaan hyvinvointialue

Psykologi, lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelut, Ylöjärvi

  • Sijainti Ylöjärvi
  • Julkaistu 23.08.2024, 15:00
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59

Psykologi, lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelut, Ylöjärvi

Pirkanmaan hyvinvointialueella, Ylöjärvelle, on haettavana psykologin sijaisuus lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluissa 31.12.2024 asti. Sijaisuus saattaa jatkua 1.1.2025 alkaen. Meillä on kannustava ja innostava työilmapiiri. Tukea työhömme saamme moniammatillisesta ja ammattitaitoisesta tiimistä, jossa työskentelee erikoislääkäreitä, psykologeja, sosiaalityöntekijöitä, sosionomi ja sairaanhoitaja.

Tarjoamme sinulle
o monipuolisen ja mielenkiintoisen työn hyvässä työyhteisössä
o perehdytyksen työhön ja työssä tarvittavien tietojärjestelmien käyttöön
o työnohjausta tehtävänhoidon tueksi
o vapauden suunnitella kalenterisi itse
o liukumat työajan käytössä hyödynnettäviksi
o henkilöstöetuina mm. työterveyshuollon palveluja, liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan sekä kahvit ja teet työpaikalla.

Psykologina työskentelet ensisijaisesti 0-12-vuotiaiden lasten ja heidän perheidensä parissa. Työtehtävinä on mm.:
o lasten kehitykset ja tunne-elämän tutkimukset
o ohjaus ja neuvonta
o kasvatusohjanta vuorovaikutuksen pulmiin liittyen
o hoidollinen työ
o verkostoyhteistyö.

Psykologina edistät lisäksi lasten hyvinvointia tekemällä mm. tunne-elämän arviointeja sekä kehitystasotutkimuksia, vastaat lasten tunne-elämän ja psyykkisen tuen hoitokäynneistä sekä terapeuttisesta työskentelystä, tuet vanhempien ja lasten välistä vuorovaikutusta perheterapeuttisesta näkökulmasta käsin ja tarjoat psykoedukaatiota lasten kehitykseen, mielenterveyden vaikeuksiin ja neuropsykiatrisiin haasteisiin liittyen.

Odotamme sinulta
o asiakaslähtöistä ja kehittävää työotetta
o vahvaa ammatillista osaamista vaativissa asiakastilanteissa
o hyviä yhteistyötaitoja.

Voimme valita sinut tehtävään, jos olet Suomessa laillistettu psykologi. Huomioimme myös opintojensa loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelystä. Tehtävä on kokoaikainen, mutta huomioimme haussa myös osa-aikaisuutta toivovat hakijat.

Tehtäväkohtainen palkka ilman kokemuslisää 3929,12 €/kk. Koeaika on puolet palvelussuhteen pituudesta, kuitenkin enintään kuusi kuukautta. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan jatkuen 31.12.2024 asti. Työ on kokoaikatyö, päivätyö. Ennen tehtävän vastaanottamista sinun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko tehtävästä? Vastaamme mielellämme myös mahdollisiin kysymyksiin, joten olethan rohkeasti yhteydessä!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka 3929,12 €/kk
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Palvelupäällikkö Anna Trygg p. 044 472 2860 tai anna.trygg@pirha.fi.
Palveluvastaava Mia Wallenius, p. 050 395 8991 tai mia.wallenius@pirha.fi.

Lisätietoa hakemisesta voit kysyä rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä.

Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena?