RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Imupaineauton kuljettaja, Turku

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 09.09.2024, 0:00
  • Haku päättyy 27.09.2024, 0:00
  • 27.09.2024, 0:00

Imupaineauton kuljettaja, Turku

Haemme Imupaineauton kuljettajaa Turkuun

Haemme asiakkaallemme C-kortillista imupaineauton kuljettajaa Turkuun, sinulla saisi olla mielellään aiempaa kokemusta imupaineauton käytöstä sekä pumppaamoiden korjauksista, tähän toki perehdytetään, mutta omaat kokemusta kuorma- autolla ajosta ja sinulla on ammattipätevyydet. Ajot sijoittuvat pääasiassa Turun seudulle.

Pääasiallinen työaika on ma-pe klo 8-16.

Päivystykset kuuluvat osana työhön ja olisi hienoa, jos omaat mahdollisuuden tähän.

Työ edellyttää sujuvaa suomenkielentaitoa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja aluksi henkilö työllistyy RTK- Henkilöstöpalvelun kautta neljäksi kuukaudeksi jonka jälkeen siirtyy asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta, liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Toni Lempinen: toni.lempinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Osaamisalue: