RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Huolto- ja kunnossapitoasentaja teollisuuteen

  • Sijainti Varkaus
  • Julkaistu 06.08.2024, 0:00
  • Haku päättyy 29.09.2024, 0:00
  • 29.09.2024, 0:00

Huolto- ja kunnossapitoasentaja teollisuuteen

Työtehtäviin kuuluu pääasiassa erilaisia vikakorjauksia sekä suunniteltuja ennakkohuoltoja. Lisäksi työhön kuuluu muita metallitöitä.

Palkattavalla henkilöllä tulee olla kokemusta vastaavan tyyppisistä huolto- ja korjaustöistä sekä metallitöistä. Odotamme tekijältä oma-aloitteisuutta, joustoa erilaisiin työtehtäviin, sekä hyvää ja motivoitunutta asennetta työntekoon.

Eduksi katsotaan kaikki teknisen puolen osaaminen. Esimerkiksi sähkö- ja automaatiopuolen sekä metallipuolen tausta.

Tarjolla on sopivalle tekijälle kokoaikainen vakituinen työsuhde. Työsuhde solmitaan alkuun määräaikaisena RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa.

Haastattelut alkavat jo hakuprosessin aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae pian!

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,