Tuotepakkaaja, Lapinlahti, määräaikainen

Valio Oy Lapinlahden tehdas sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Lapinlahden keskustan tuntumassa hyvien liikenneyhteyksien varrella Kuopion ja Iisalmen välillä. Valmistamme teollisuuden raaka-aineeksi maito- ja herajauheita sekä kuluttajapakattuja maito- ja lastenruokajauheita noin 35 miljoonaa kiloa vuodessa sekä Edam- ja Emmental tyyppisiä juustoja noin 23 miljoonaa kiloa. Tehdas työllistää noin 280 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä. Lisätietoa meistä: http://bit.ly/2CzfSVC

Tuotepakkaaja määräaikaiseen työsuhteeseen, Lapinlahti

Haemme juustotuotantoon tuotepakkaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Edam-pakkaustiimiin. Työsuhteen määräaikaisuus on yksi vuosi. Aloitusajankohta viimeistään 1.10.2024, päättymispäivä on 30.9.2025.  

Tuotepakkaajan tehtäviin kuuluvat pakkauskoneiden käyttö ja hallinta, juuston laadunhallinta ja raportointi. Työ on 3-vuorotyötä, sisältäen myös viikonlopputyötä. Palkkaus on SEL:n työehtosopimuksen mukaan. 

Voit olla etsimämme henkilö, jos 

– sinulla on positiivinen perusasenne työhön ja oppimiseen
– olet vastuullinen, oma-aloitteinen ja sinulla on ennakoiva asenne asioiden hoitamiseen
– olet hyvä tiimityöskentelijä mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn,
– sinulla kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Lisäksi arvostamme mekaniikka-, automaatio- tai sähkötekniikan perusosaamista, tietoteknistä osaamista (SAP, MMC, Excel, Word) sekä hygieniapassia ja työkokemusta elintarviketuotannossa.

Valiolla uskomme, että yhdessä voimme tehdä työelämästä paremman! Toimintaamme ohjaavat henkilöstöperiaatteemme: henkilökohtainen vastuu, toistemme auttaminen, yhdessä kokeileminen ja oppiminen sekä työn tuloksellisuus.  

Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Panostamme henkilöstömme osaamisen ja työelämän taitojen jatkuvaan kehittämiseen koulutusten ja valmennusten kautta. Saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantovastaava Matti Paavola p: 0503983345, 22.-24.7.2024 & 29.7.-31.7.2024 klo 13-14.

Hakemukset: odotamme sinua jo innolla mukaan porukkaamme! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, viimeistään 11.8.2024 mennessä hakulinkin kautta.