Pepper Catering Oy

Kokki, Pepper Catering Oy, Nokia, Pirkanmaa

  • Sijainti Kangasala
  • Julkaistu 20.06.2024, 10:15
  • Haku päättyy 31.10.2024, 23:59
  • 31.10.2024, 23:59

Kokki, Pepper Catering Oy, Nokia, Pirkanmaa

Etsimme joukkoomme reippaalla asenteella varustettua, aikaansaavaa kokkia . Tarjolla vastuullista ja haasteitakin antavaa työtä! Pääsääntöisesti työskentely tapahtuu Nokian tuotantokeittiöllä, mutta arvostamme suuresti, jos olet valmis heittäytymään myös muihin työtehtäviin muuttuvissa tilanteissa. Toivomme, että olet sosiaalinen ja tiimityöskentely sujuu muitta mutkitta, etkä hätkähdä pientä kiirettä!

Meidän tyypillämme tulisi olla jo useampi vuosi keittiökokemusta takana ja tietysti perehdytämme meidän tapaamme toimia. Hygieniapassihan sinulta jo löytyy ja ajokorttiakin tarvitaan! Suomen kielen taito tässä työssä on välttämätöntä. Valmiudet itsenäiseen työskentelyyn katsotaan eduksi.

Tarjoamme mahtavan ja ammattitaitoisen työtiimin, kattavan perehdytyksen, tunteja 90h/3vko, työterveyshuollon sekä huikeat henkilökuntaedut!

#pirkanmaa #nokia #tampere #kangasala #ylöjärvi #pirkkala #akaa #kokki # suurtalouskokki #cateringkokki #catering #pitopalvelu

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 30-0 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö, Arkisin, Viikonloppuisin
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Haluamme kuulla sinusta lisää, joten lähetäthän hakemuksesi sähköpostilla rekry@peppercatering.fi.
Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Staffy Henkilöstöpalvelujen kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Keittiöpäällikkö Jani Ruohonen 0505922986 (arkisin klo 9-12), jani.ruohonen@peppercatering.fi

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Pepper Catering Oy

Nykyaikainen, monipuolinen ja ketterä Pepper Catering tarjoaa ensiluokkaisia ruokapalveluja yrityksille ja yksityisasiakkaille koko Pirkanmaalla. Teemme vuosittain yli 1000 tilausta ja jopa yli 96% asiakkaistamme suosittelee meitä. Olivatpa kyseessä ristiäiset, muistotilaisuus, häät tai suuret yritysjuhlat, me palvelemme ne ammattimaisesti ja raikkaalla otteella.